شیرینی و دسر

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با طعمی بی نظیر 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

طرز تهیه کیک خیس

در این مطلب از مجله گردشگری تاپ تراول شما را با طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کافی شاپ ها سرو می شود و به دلیل طعم لذیذ ی که دارد محبوبیت زیادی در بین افراد مختلف پیدا کرده است. جالب اینجاست که پختن آن کار پیچیده‌ ای نیست و شما می توانید به راحتی با استفاده از دستورالعملی که در ادامه اشاره می کنیم کیک خیس شکلاتی را در خانه خود تهیه کرده و میل نمایید.

تور اروپا

طرز تهیه کیک خیس

مواد لازم

  • آرد سفید ۲ و ۱/۳ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • بیکنیگ پودر ۲ ق مربا خوری
  • پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس

  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • شکلات ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل یک کاسه جادار می ریزیم و با دور تند همزن چند دقیقه می زنیم تا حجم تخم مرغ ها دو برابر شود و پف کنند. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و با تخم مرغ ها به خوبی مخلوط می کنیم.

پس از روغن مایع، شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا با مواد یکدست شود. حالا آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر وانیل و پودر کاکائو داخل یک ظرف جداگانه مخلوط می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.

در ادامه آرد را کم کم به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به شکل دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک شکل بگیرد. مایه کیک را نیاز نیست بی دلیل مخلوط کنید فقط در حدی مخلوط کنید که مایه یکدست شود.

حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس قالب مخصوص کیک را یا با روغن چرب می کنیم یا با کاغذ روغنی داخل قالب کیک را پوشش می دهیم. حالا مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و روی آنرا صاف می کنیم.

برای پخت کیک، قالب را به مدت حدودا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا آماده شود. پس از ۴۰ دقیقه با یک خلال دندان داخل کیک فرو می کنیم، اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید، کیک ما آماده است و باد از فر خارج شود.

اجازه می دهیم کیک خنک شود سپس سس را به صورت ولرم به کیک اضافه می کنیم و ۲ ساعت صبر می کنیم تا سس به وارد بافت کیک شود. نکته مهم در مورد اضافه کردن سس این است که اگر زمان اضافه کردن سس، کیک داغ باشد کیک شما خمیر خواهد شد.

طرز تهیه سس کیک خیس

برای تهیه سس شکلاتی شیر، روغن، پودر کاکائو، شکلات و شکر را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه های شکر نیز حل شود و بعد از یکدست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم شود.

طرز تهیه کیک خیس

نکته

در صورتی که سس شکلاتی را بدون ایجاد سوراخ روی کیک بریزید احتمال اینکه سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند کم است. به همین دلیل قبل از ریختن سس شکلاتی، حتما با خلال دندان یا سیخ چوبی کیک را سوراخ می کنیم، سپس سس را روی کیک می ریزیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *