ازمیر

سیمیت یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های اصیل ترکیه 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

سیمیت شیرینی خوشمزه ترکیه

در این مقاله از معرفی غذاهای ترکی شما را با سیمیت که یکی از نان های خوشمزه و پرطرفدار در ترکیه است آشنا خواهیم کرد. بدون شک در فیلم و سریال های ترکی این نان خوشمزه را زیاد دیده در ادامه با مجله گردشگری تاپ تراول همراه باشید تا با طرز تهیه سیمیت آشنا شوید

تور اروپا

غذاهای ترکیه بسیار گسترده و متنوع هستند، از غذاهای احیا شده دوره عثمانی تا دستورهای غذایی بسیار زیاد از مناطق مختلف کشور. البته که، یکی از محبوب ترین مواد غذایی در ترکیه نیز غذاهای خوشمزه خیابانی آن است و در حالی که ممکن است خیلی سالم نباشند، بسیار خوشمزه هستند (مخصوصا پس از یک شب گشت و گذار در شهر) که نان سیمیت یکی از این وعده های غذایی است که به همراه چای در سرو میشود

سیمیت یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های اصیل ترکیه

بدون شک یکی از معروف‌ ترین غذاهای خیابانی استانبول و یکی از سریع ‌ترین صبحانه‌ های ممکن برای شهروندانی عجله دارند «سیمیت» است که در هر جایی از شهر پیدا می‌شود. به دنبال یکی از گاری ‌های قرمز رنگی که پر از این خوراکی خوشمزه هستند بگردید و جدای از سیمیت گرد و کنجدی از «چاتال» (çatal) و «آچما» (açma) نیز لذت ببرید. می‌توانید برای روی سیمیت درخواست پنیر خامه‌ ای، نوتلا یا خمیر زیتون کنید و فروشنده با روی باز آن را هم داخل کیسه می‌گذارد. برخی از آن‌ها حتی بسته‌بندی‌های آماده پنیر، گوجه، خیار و زیتون دارند. توصیه می‌کنیم سیمیت را با یک لیوان چای ترکی داغ نوش جان کنید.

مواد لازم برای نان سیمیت

  • آرد:به میزان لازم
  • مایه خمیر :یک قاشق غذاخوری
  • آب :2 لیوان
  • شکر :یک قاشق غذاخوری
  • نمک:یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع:نصف پیمانه
  • شیره انگور :3 قاشق غذاخوری
  • آب:3 قاشق غذاخوری

سیمیت یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های اصیل ترکیه

روش درست کردن نان سیمیت:

ابتدا مایه خمیر و شکر را در یک لیوان بریزید و و هم بزنید تا حل شود،سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ربع در مکانی گرم قرار دهید تا حجمش زیاد شود.
در این میان نمک را در باقی مانده آب حل کرده و با آرد مخلوط کنید، مایه خمیر را افزوده و کمی هم بزنید و ورز دهید.
در ادامه روغن را افزوده و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر یکدست و نرم شود. خمیر را به شکل یک توپ گرد درآورید و در ظرف چربی قرار دهید.
سپس روی آن را بپوشانید و برای دو ساعت در یک مکان گرم نگهداری کنید. بعد از اینکه خمیر ور آمد و حجم آن زیاد شد از داخل کاسه بیرون آورید و روی یک سطح صاف قرار دهید.
هر بار به اندازه یک نارنگی از خمیر را بردارید و آن را لوله کنید تا بلند و باریک شود. لوله های خمیری را دو به دو به هم پیچ دهید و ابتدا و انتهای آن ها را به هم بچسبانید تا یک دایره درست شود.
با بقیه خمیر همین کار را انجام دهید. کنجد را در بشقابی بریزید و پخش کنید، شیره انگور را با سه قاشق آب مخلوط کرده و در ظرف دیگری بریزید.
سیمیت ها را ابتدا در شیره انگور و سپس داخل کنجد بغلطانید تا به خوبی آغشته شود سپس آنها را داخل سینی فر قرار داده و برای 15 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
سیمیت ها را بعد از 15 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا پخته و طلایی شود.

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

Required fields are marked *