سیمیت شیرینی خوشمزه ترکیه
در این مقاله از معرفی غذاهای ترکی شما را با سیمیت که یکی از نان های خوشمزه و پرطرفدار در ترکیه است آشنا خواهیم کرد. بدون شک در فیلم و سریال های ترکی این نان خوشمزه را زیاد دیده در ادامه با مجله گردشگری تاپ تراول همراه باشید تا با طرز تهیه سیمیت آشنا شوید
غذاهای ترکیه بسیار گسترده و متنوع هستند، از غذاهای احیا شده دوره عثمانی تا دستورهای غذایی بسیار زیاد از مناطق مختلف کشور. البته که، یکی از محبوب ترین مواد غذایی در ترکیه نیز غذاهای خوشمزه خیابانی آن است و در حالی که ممکن است خیلی سالم نباشند، بسیار خوشمزه هستند (مخصوصا پس از یک شب گشت و گذار در شهر) که نان سیمیت یکی از این وعده های غذایی است که به همراه چای در سرو میشود
بدون شک یکی از معروف ترین غذاهای خیابانی استانبول و یکی از سریع ترین صبحانه های ممکن برای شهروندانی عجله دارند «سیمیت» است که در هر جایی از شهر پیدا میشود. به دنبال یکی از گاری های قرمز رنگی که پر از این خوراکی خوشمزه هستند بگردید و جدای از سیمیت گرد و کنجدی از «چاتال» (çatal) و «آچما» (açma) نیز لذت ببرید. میتوانید برای روی سیمیت درخواست پنیر خامه ای، نوتلا یا خمیر زیتون کنید و فروشنده با روی باز آن را هم داخل کیسه میگذارد. برخی از آنها حتی بستهبندیهای آماده پنیر، گوجه، خیار و زیتون دارند. توصیه میکنیم سیمیت را با یک لیوان چای ترکی داغ نوش جان کنید.
مواد لازم برای نان سیمیت
- آرد:به میزان لازم
- مایه خمیر :یک قاشق غذاخوری
- آب :2 لیوان
- شکر :یک قاشق غذاخوری
- نمک:یک قاشق چایخوری
- روغن مایع:نصف پیمانه
- شیره انگور :3 قاشق غذاخوری
- آب:3 قاشق غذاخوری