غذاهای بین الملی

سالاد سزار | یکی از قدیمی ترین سالادها در دنیا+ طرز تهیه 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

امروزه بسیاری از افراد هستند که همیشه در سفرشان سالاد‌های متفاوتی دیده می‌شود، درواقع سالاد یکی از بهترین و پرطرفدار‌ترین غذا‌ها در میان افراد بوده که بیشتر افراد از آن برای رژیم و لاغری خود از آن‌ها استفاده می‌کنند. سالاد‌ها در انواع مختلفی وجود دارند که یکی از آنها سالاد سزار بوده و از محبوبیت بالایی نیز برخوردار است، این نوع سالاد در مدل‌های متفاوتی آماده می‌شود و شما می‌توانید با توجه به علاقه و سلیقه خود نیز آن را تهیه کنید. امروزه ممکن است کسانی باشند که با این سالاد آشنایی نداشته باشند؛ اما خوب است بدانید که سالاد سزار به عنوان یکی از قدیمی‌ترین سالاد‌ها در دنیا شناخته شده و حدود صد سال است که تمامی مردم جهان از آن استفاده می‌کنند.

سالاد سزار به چه نوع سالادی گفته می‌ شود؟

سالاد سزار یکی از سالاد‌های ایتالیایی بوده و به دلیل سالم بودن و طعم و مزه بی‌نظیری که در خود دارد همانند دیگر غذا‌های ایتالیایی مانند پیتزا، پاستا و… در تمامی جهان افراد بسیاری را به خود جذب کرده است. این نوع از سالاد در مدل‌ها و مواد افزودنی متفاوتی تهیه خواهد شد به همین دلیل افراد می‌توانند آن را با توجه به سلیقه خود آماده و میل نمایند، حتی شما می‌توانید  این سالاد را به عنوان یک وعده غذایی مناسب و سالم مانند ناهار و شام جایگزین کنید و از آن لذت ببرید. سالاد سزار همانند دیگر سالاد‌ها در مدت زمان کمی تهیه خواهد شد تا شما بتوانید آن را در کوتاه‌ترین زمان ممکن آماده و میل کنید.

تور اروپا

سالاد سزار

آماده کردن سالاد سزار

سالاد سزار به دلیل محبوبیت بالایی که به خود اختصاص داده است امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و افرادی به دنبال طرز تهیه و آماده کردن آن به صورت کاملا خانگی هستند تا از سالم بودن آن اطمینان کامل داشته باشند.

موادی که برای آماده کردن سالاد سزار مورد نیاز است:

  • ۱. فیله مرغ  8 عدد
  • ۲. سس خردل 1الی 2 قاشق چایخوری
  • ۳. کاهو 1 بوته
  • ۴. نان تست 2 الی 3 عدد
  • ۵. پنیر پارمیزان 5 قاشق غذاخوری
  • ۶. مغز گردو 1 قاشق غذاخوری
  • ۷. فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
  • ۸. روغن زیتون یا کره یک چهارم لیوان
  • ۹. سس مایونز سه چهارم لیوان
  • ۱۰. سیر و لیمو ترش 1 الی 2 عدد

برای آماده کردن سالاد سزار باید تمامی مواد غذایی تازه باشند تا با مشکل روبه رو نشوید.

مراحل پخت سالاد سزار

  1.  در مرحله نخست ابتدا فیله‌های مرغ آماده کنید. شما می‌توانید برای اینکه سالادی زیباتر داشته باشید به سه روش مانند آب‌پز کردن مرغ، گریل کردن مرغ، و یا سوخاری کردن مرغ می‌توانید آن را تهیه کنید.
  2. بعد از اینکه یکی از این سه روش را انتخاب کردید بهتر است فیله‌ها را کنار بگذارید و به آماده کردن سس بپردازید، برای اینکه سس را آماده کنید ابتدا به سراغ سیر‌ها بروید تا پوست آنها به طور کامل گرفته شود و بعد از پاک کردن کامل، آنها را درون یک ظرف تمیز بریزید و رنده کردن آنها را شروع کنید تا کاملا ریز شوند.
  3. در مرحله سوم تمامی مواد اصلی مانند سس مایونز، سس خردل، و پنیر پارمیزان را با هم مخلوط کنید و آنها را به خوبی هم بزنید، بعد از اینکه کاملا با یکدیگر مخلوط شدند نوبت به اضافه کردن نمک، فلفل سیاه، لیموترش، خواهد رسید و بعد از اضافه کردن آنها به سس به خوبی آنها را هم بزنید تا سسی کاملا یک دست به وجود آید.
  4. در این مرحله بعد از اینکه سس شما آماده شد آن را در یخچال قرار دهید، بعد از آن روغن زیتون و یا کره‌ای که آماده کرده بودید را درون یک تابه قرار داده و سیر‌هایی را که باقی مانده بود را به آن اضافه کنید. سیر‌ها را که به روغن اضافه کردید مرتب آنها را تفت دهید تا طلایی رنگ و نرم شوند. بعد از اینکه سیر‌ها نرم شدند نان‌های تست را به صورت نگینی و یا مکعب‌های کوچک برش بزنید و به سیر‌ها اضافه کنید.
  5. در این مرحله نان‌هایی را که به سیر‌ها اضافه کرده بودید را کمی تفت دهید تا طعم خوبی را به خود جذب کنند، بعد از برشته شدن کامل آنها تابه را از روی اجاق گاز بردارید تا نان‌های شما طعم سوختگی به خود نگیرند، سپس کاهو‌ها را هرطور که خودتان مایل هستید خرد کنید و آن را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید بعد از آماده کردن کاهو‌ها فیله‌های مرغ و نان تستی که آماده کرده بودید را به آن اضافه کنید.
  6. در مرحله آخر سسی را که آماده کرده بودید را به تمامی مواد اضافه کنید و آنها به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید، بعد از هم زدن آنها می‌توانید برای تزئین سالاد خود از پنیر پارمیزان و مغز گردو خرد شده استفاده کنید، حتی در برخی مواقع برای اینکه سالادی زیبا‌تر داشته باشید می‌توانید از گوجه گیلاسی، زیتون، و یا ذرت کنسروی نیز استفاده کنید.

سالاد سزار

نکات مهمی درباره سالاد سزار

سالاد سزار همانند دیگر سالاد‌ها از طعم و مزه بی‌نظیری برخوردار است که همین باعث شده افراد زیادی از آن به عنوان یک وعده غذایی سالم استفاده کنند. شما بهتر است در هنگام آماده کردن سالاد سزار به نکات مهمی درباره آن توجه کنید برخی از این نکات شامل:

  • ۱. بهتر است در هنگام خرد کردن نان تست از سس استفاده نکنید؛ چرا که استفاده کردن از سس باعث نرم شدن آن خواهد شد و تردی آن را به طور کامل از بین خواهد برد.
  • ۲. اگر در مواقعی که سس مایونز وجود ندارد می‌توانید از مارک‌های دیگر مانند سس هزار جزیره و… نیز استفاده کنید؛ چرا که طعم و مزه بی‌نظیری را به سالاد شما می‌دهد.
  • ۳. در برخی مواقع افرادی هستند که از وجود سیر در سالاد احساس ناخوشایندی دارند، به همین دلیل شما می‌توانید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید تا طعم و مزه زیادی به سالاد شما ندهد.
  • ۴. اگر دوست دارید سالادی زیبا و خوش عطر و طعم داشته باشید بهتر است از هویچ و خیار در آن استفاده نکنید؛ چرا که آنها ترکیب رنگ سالاد را به طور کامل تغییر می‌دهد.
  • ۵. بهتر است در هنگام مخلوط کردن سالاد سزار از دست خود استفاده کنید تا از مخلوط شدن آن اطمینان کامل داشته باشید.
  • ۶. در برخی مواقع افراد ممکن است سرکه بالزامیک را با دیگر مواد ترکیب نکنند و آن را جداگانه استفاده کنند و این به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
  • ۷. در برخی مواقع که دوست دارید سالاد سزار شما طعم و مزه خاصی داشته باشد می‌توانید فیله مرغ را به صورت گریل و یا سوخاری به مواد خود اضافه کنید تا سالادی باب میل خود آماده کنید.
  • ۸. شما می‌توانید با توجه به ذائقه خودتان از هر افزودنی که به آن علاقه دارید در سالاد سزار خود استفاده کنید.

سخن پایانی

سالاد سزار به عنوان یکی از محبوب‌ترین و قدیمی سالاد‌ها شناخته می‌شود؛ این سالاد یک سالاد ایتالیایی بوده که افراد بسیاری از آن برای یک وعده غذایی و یا رژیم لاغری نیز استفاده می‌کنند، آماده کردن این سالاد در مدت زمان بسیار کمی انجام می‌گیرد که کسانی که قصد دارند یک غذا‌ی رژیمی سالم و سریع میل نمایند می‌توانند آن را در فهرست غذایی خود قرار دهند. شما می‌توانید برای اینکه یک سالاد سزار در مدل‌های مختلف میل کنید بهتر است فیله مرغ را به صورت گریل و یا سوخاری و همچنین آب‌پز قرار دهید تا سالادی کاملا متفاوت را میل نمایید.

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

Required fields are marked *