جاهای دیدنی حاجی آباد
شهرستان حاجی آباد یکی از شهرستان های خوش آب و هوای هرمزگان در کنار محور ترانزیتی بندرعباس – سیرجان دارای طبیعت بکر و جاذبه های تاریخی و گردشگری سبب شده هر گردشگری که از سمت شمال به هرمزگان وارد می شود، از این جاذبه ها دیدن کند. در ادامه مطلب همراه تاپ تراول باشید تا با جاهای دیدنی حاجی آباد بیشتر آشنا شوید.
قلعه تاریخی حاجی آباد
یکی از آثار باستانی شهرستان حاجی آباد قلعه تاریخی این شهر است که قدمت آن به دوران ایلخانان، تیموریان و صفویه می رسد. این قلعه در ورودی شهر حاجی آباد قرار دارد و احتمالاً در دوره صفویه نیز از آن استفاده می شده است. این قلعه روی صخره ای در جنوب غربی شهر قرار دارد. ارتفاع آن بین ۳۰- ۲۷ متر و طول و عرض۸۰ متر و دارای چهار برج است.
چشمه سبز پوشان
این چشمه در 25 کیلومتری جنوب شهرستان حاجی آباد و در وسط روستای «برغنی» واقع شده است و در مسیر آبشار «تزرج» و در بالای تپه «کنار چشمه» بقعه امامزاده را زینت داده است .چشمه سبز پوشان با نام محلی « گُلم سوز پوشُن» خاصیتی عجیب دارد، زیرا در تابستان سوزان جنوب، آبی خُنک و زلال و پایین تر از دمای بدن انسان دارد و در زمستان سرد و خشک، آبی ولرم، دلنشین و متناسب با دمای بدن انسان دارد و شنا را دلپذیر و خاطره انگیز می کند.
آبشار تزرج حاجی آباد
تزرج منطقهای کوهستانی در روستای آفتاب از توابع شهر حاجیآباد است. تزرج ییلاقی خوش آبوهواست و رود و آبشاری که در آن جریان دارد طراوت بیشتری به طبیعتش بخشیده است.
منطقه حفاظت شده هماگ
منطقه حفاظت شده هماگ درشمال شهرستان بندرعباس و قسمت جنوبی شهرستان حاجی آباد قرارگرفته است و وسعت منطقه درحدود ۳۶۰۰۰ کتارمی باشد. این منطقه در قسمت مرتفع استان قرارگرفته و حداقل ارتفاع آن درحدود ۷۰۰ متر بالاتر از سطح دریا می باشد. کوه هماگ بلندترین ارتفاع استان هرمزگان از رشته کوههای زاگرس جنوبی است.
چشمه بالنگان حاجی آباد
چشمه بالنگان یکی از چشمههای استان فارس است که در نزدیکی روستاهای حاجیآباد و آسپاس از توابع بخش سده در شهرستان اقلید قرار دارد. این چشمه یکی از سرچشمههای رود کُر است. در سالهای اخیر به دلیل بارش کم، آبدهی این چشمه تا حدّ زیادی کاهش یافته اما با وجود پوشش گیاهی زیبا در این منطقه که از درختان بید تشکیل شده و وجود یک آبگیر عمیق در میان درختان بید که محل زندگی چند نوع ماهی میباشد، گردشگران بسیاری به این منطقه مراجعه مینمایند که متأسفانه همین امر سبب تخریب طبیعت زیبای این منطقه و سنگنوشته ساسانی (متعلق به شاهپور یکم) شده است.