برگرهای خوشمزه لندن برای عاشقان فست فود
در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری تاپ تراول درباره برگرهای خوشمزه لندن برای عاشقان فست فود ، سخن خواهیم گفت.
ساختمان پارلمان بریتانیا و ساعت معروف بیگ بن در کنار رود تیمز در لندن ، پایتخت انگلستان و پادشاهی متحد بریتانیا است. این شهر همچنین بزرگترین و پرجمعیتترین شهر در بریتانیا و بزرگترین ناحیه شهری از نظر مساحت در اروپا نیز هست.
برگر یکی از خوردنیهایی هستند در سرتاسر دنیا طرفداران بسیاری داشته، سریع آماده میشود و بسیار هم خوشمزهاند.
اگر قصد سفر به لندن در انگلیس را دارید، باید بدانید که این شهر یکی از بهترین مراکز برگر در دنیا به شمار میآید. در این مقاله از بهترین برگر فروشیها نام بردهایم که به خاطر فرمول منحصر به فردشان در تهیهی برگرها و سس و مخلفات استفادهشده در ساندویچ مشهور هستند.
میت لیکر
«میت لیکر» (MEATliquor) کار خود را از یک ون فروش مواد غذایی در پارکینگی واقع در جنوب لندن شروع کرد. فرمول آنها در سرتاسر لندن تکرار شد و مورد استفاده قرار گرفت. در حال حاضر شعبههای آن در سراسر شهر از «کاونت گاردن» (Covent Garden) تا «کرویدن» (Croydon) مشغول به کار هستند. همهی برگرها از استیک گوشت گاو چرخشده درست میشوند و با ترکیب پرطرفدار پیاز قرمز، خیار شور و سس خردل آن را سرو میکنند. ساندویچ مشهور آنها «دِد هیپی» (Dead Hippie) نام دارد که از دو ورقه گوشت سرخشده در خردل همراه با سس مخصوص تشکیل شده است.
هاکسمور
مطمئن باشید که یکی از بهترین رستورانهای استیک لندن، از بهترین جاهایی است که میتوانید در آن یک برگر عالی را گاز بزنید. همبرگر ویژهی «هاکسمور» (Hawksmoor) از صد درصد گوشت گاو با پنیر مخصوص «استیلتون» (Stilton) یا «اُگلشیلد» (Ogleshield) و سیبزمینی سرخشده سرو میشود. مقاومت در برابر این ترکیب کلاسیک خوشمزه بیفایده است. اما اگر به دنبال ترکیب دیگری هستید، «کیمچی برگر» (Kimchi Burger) سفارش دهید که آن را گوشت ته دندهی گاو درست میکنند.
پتی اند بان
در میان بهترین ساندویچ فروشیهای لندن، معمولاً در سراسر صف شلوغ مردم را در جلوی «پتی و بان» (Patty & Bun)خواهید دید؛ یک ویژگی قابل تحسین برای کسب و کار بینام و نشانی که کارش را به عنوان یک برگرفروشی کوچک آغاز کرد. اگر به اینجا میروید، برگر «اری گولد» (Ari Gold) را سفارش دهید که ترکیبی از گوشت گاو، پنیر، کاهو، گوجهفرنگی، ترشی پیاز، سس کچاپ و مایونز دودی خانگی با نان گرد «بریوش» (Brioche Bun) و سیبزمینی سرخشده دارد.
درتی برگر
«درتی برگر» (Dirty Burger) شعبات کوچکی از برگرفروشی را در سراسر لندن دارد. با دکوراسیون داخلی شلوغ اما مد روز این رستوران، منوی سادهی درتی برگر تنها سه انتخاب دارد: چیز برگر، برگر بیکن و برگر گیاهی. تمام برگرها از برشهای نازک گوشت گاو درست شدهاند و با پنیر چدار، گوجه فرنگی و خیارشور اسپانیایی آماده میشوند.
بلیکر استریت
«بلیکر استریت» (Bleecker Street) که توسط وکیلی نیویورکی در سال 2012 تأسیس شده، تمام برگرهای آمریکایی با گوشت گاو از نژادهای کمیاب پرورش داده شده در مزارع انگلیس سرو میکند. همهی برگرها با سس فلفل و نان گرد تست که دستوری محرمانه دارند، سرو میشوند. بلیکر استریت ابتدا قصد داشت با کامیونی به بهترین بازارهای مواد غذایی در لندن سر بزند و برگر بفروشد؛ اما در حال حاضر یک کیوسک دائمی در «بازار اسپیتال فیلدز» (Spitalfields Market) ، با دوازده صندلی در خیابان ویکتوریا دارد.
اشه
«اشه» (Haché) در فرانسوی به معنی «ریز ریز شده» است. این رستوران که توسط یک خانواده اداره میشد، کار خود را در یکی از خیابانهای معمولی لندن شروع کرد. فضای صمیمی آن با سقفی نورانی و لوسترها با لیستی از نوشیدنیهای فوقالعاده عالی به نظر میرسد. برگرهای کلاسیک از گوشت گاو اصیل اسکاتلندی با نان بریوش یا نوعی نان سفید ایتالیایی و سس خردل مخصوص تشکیل شدهاند.
خانه برگر تامی
«خانه برگر تامی» (Tommi’s Burger Joint) توسط مردی ایسلندی به همین نام که همبرگر را به ایسلند معرفی کرد، تأسیس شد. این برگر فروشی جذاب، مقرونبهصرفه و با غذاهای خوشمزه است. برگرهای کلاسیک مخلوطی از گردو، گوشت دنده و فیله هستند و ارزش پرداخت پول بیشتر برای ظرفی از سس مخصوص رویشان را دارند.