کافه های استانبول
در این مقاله از مجله سفر و گردشگری تاپ تراول شما را با بهترین کافه های استانبول آشنا خواهیم کرد. پس اگر به دنبال کافه های دنج در شهر استانبول هستید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و اگر شما نیز کافه های می شناسید در بخش نظرات با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
شهر سرزنده استانبول برای بسیاری از آدمها پر از خاطره است و با لبخند و برقی در نگاهشان از این شهر یاد می کنند. در کوچه پس کوچه های این شهر می توانید به مکان های فوق العاده ای برسید، مکان ها و بناهایی که از دوران بسیار قدیم به جا مانده و محبوب بسیاری از گردشگران هستند
آشنایی کوتاه با شهر استانبول ترکیه :
استانبول (به ترکی استانبولی: İstanbul) یا قسطنطنیه بزرگترین شهر کشور ترکیه و مرکز فرهنگی و اقتصادی آن است. این شهر در کنار تنگه بسفر و دریای مرمره قرار دارد. تنگهٔ بسفر دو قارهٔ آسیا و اروپا را ازیکدیگر جدا میکند و استانبول تنها شهر بزرگ جهان است که در دو قاره قرار دارد. بندر طبیعی شاخ طلایی یا خلیج در این شهر واقع است
از مکانهای جالب و دیدنی استانبول می توان به مکانهای قدیمی و سنتی کافه ها و قهوه خانه اشاره کرد که بسیار زیبا و دیدنی هستند که همواره مسافران بسیاری به این مکانهای جالب در استانبول می روند تا آرامش داشته باشند این مکانهای انسان را به سوی آرامش سوق می دهد وشما را از شلوغی ها و مکانهای پرتردد رها می کند اگر به این مکانهای سنتی در استانبول علاقه دارید با ما همراه باشید تا نمونه های جالب این کافه ها و قهوه ها را در قسمت های مختلف استانبول برای شما معرفی کنیم تا در زمان سفر به این شهر از آنها دیدن کنید همچنین از زمان شروع به کار و اتمام به کار این مکانها مطلع شوید.
کافهها و قهوهخانههای استانبول بخش مهمی از فرهنگ زندگی مردم در این شهر را رخساره دادهاند. اگر قرار است همراه با تور استانبول سفر کنید، یا هوای تجربه سفر شخصی به استانبول را در سر دارید، با این کافهها آشنا شوید. شماری از این کافهها به ناگاه شما را در فضایی با روان تمام عیار شرقی قرار میدهند و شماری دیگر، فرصتی برای فرار از همهمه شلوع شهری و ازدحام جمعیت پر شمار استانبول.
شورلولو علی پاشا (Corlulu Ali Pasa)
شورلولو علی پاشا که ساختمان آن پیشتر مدرسه بوده، در همسایگی مسجد شورلولو علی پاشا قرار دارد. بنای آن در سال ۱۷۰۹ احداث شده و به نام وزیر اعظم «علی پاشا» که اهل شهر Çorlu بود نامگذاری شده است. گرداگرد تاریخی بنا، آرامشی شگفتانگیز به همراه دارد. هنگامیکه وارد محل میشوید، دیگر خبری از سر و صدا و شلوغی شهر نیست. این باور وجود دارد که دوستیهایی که در این مکان رخساره میگیرند، جاودانه و همیشگی هستند، به همین برهان همواره با روی خوش و مهربانانه از شما استقبال میشود.
Çorlulu Ali Paşa از ۷ صبح تا ۲ نیمهشب باز است.
نشانی: خیابان Yeniçeriler ۲۸/۳۶، هنگامیکه از Sultanahmet به سوی Beyazıt حرکت میکنید، در سمت راست شکیب دارد.
کافه گالاتا کونک (Galata Konak Cafe)
شیرینیفروشی یا به تعبیری کافه گالاتا کونک در سال ۱۹۷۵ در محلهی Nişantaşı به دست خانوادهی آکی (Aki) تأسیس شد و به پاس کیکهای ترد و خوشمزه و شیرینیهای ظریف و تازهاش آوازه دارد. نسل جدید خانواده تصمیم گرفتند حوزهی کاری خود را تغییر داده و یک کافه/رستوران با منویی گسترده و بینالمللی در سال ۲۰۰۶ افتتاح کنند. این مکان رؤیایی با گنجایش ۱۵۰ تن در بخش تاریخی استانبول و بر روی یک ایوان واقع شده است و تنها ۵ دقیقه با برج گالاتا فاصله دارد. کافه گالاتا کونکترکیب تأثیرگذاری از آرامش و نمای ۳۶۰ درجهی باشکوه شامل برج گالاتا، تنگهی بسفر و پل آن، شاخ طلایی، پل گالاتا، کاخ توپکاپی، ینی کامی (Yeni Camii)، ایاصوفیه و مسجد سلیمانیه را به شما پیشکش میدهد.
این محل از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب باز است و یکشنبهها برانچ (صبحانهی دیر وقت که جای ناشتا و نهار خورده میشود) سرو میکند.
نشانی: Bereketzade Mah. Hacı Ali Sk. No:۲ Kuledibi, Beyoğlu
+۹۰ ۲۱۲ ۲۵۲ ۵۳ ۴۶ :تلفن
چهارشنبه بازار استانبول، بازاری به قدمت بیزانس
کومپیر در کرانه اورتاکای (Kumpir at Ortaköy Shore)
اگر از مردم بومی بپرسید بهترین جا برای خوردن کومپیر (kumpir) کجاست، پاسخ آنها Ortaköy خواهد بود. Ortaköy که در میانه تنگهی بسفر واقع شده، به معنی دهکدهی میانی است. این کوچه به پاس گالریهای هنری، کلابها، کافهها، بارها، رستورانها، یکشنبهبازار و کومپیر (kumpir) شناخته شده است. کومپیر سیبزمینی پختهشده با کره و پنیر چدار است. (پنیری نیمه سفت و به رنگ زردِ کمرنگ که از شیر پاستوریزه نشده تهیه میشود) چاشنی روی کومپیر بر اساس خواسته و ذائقهی شما گوناگون است. برخی از چاشنیها بر این پایهاند: مایونز، سس گوجهفرنگی، ترشی، بلال شیرین، تکههای سوسیس، قارچ، سالاد روسی و بسیاری موارد دیگر.
برای اینکه از «سلطان احمد» به اورتاکای برسید، نخست با تراموآ به Kabataş بروید و از آنجا سوار تاکسی شوید. اگر مبدأ شما «میدان تکسیم» است میتوانید از همانجا سوار تاکسی شوید و با گذر از گذری ۴ کیلومتری در کنار مسجد دلمباغچه، کاخ دلمباغچه، موزه و نگارستان هنری Maritime، اسکلهی بشیکتاش و کاخ Çırağan (قابل بازدید نیست ولی چشمانداز زیبایی دارد) که همگی در سمت راست جاده قرار دارند (سمت دریا) به Ortakaöy برسید. گزینههای فراوانی در نزدیکی پارک Yıldız برای خوردن کومپیر وجود دارند. از سوی دیگر اگر از نظر زمانی زیر فشار نیستید و و آمادگی پیادهروی دیرپا را دارید، میتوانید با گزینش این مسیر بسیاری از نقاط دیدنی استانبول را ببینید
چنگل کوی چینارالتی (Çengelköy Çınaraltı)
سکونت اولیه در منطقهی چنگل کوی (Çengelköy) به سده پنجم میلادی باز میگردد. این کوی همچنان برخی ویژگیهای آیینی و دیرین ساکنین اطراف تنگهی بسفر را پاسداری کرده است. برای مردم بومی چنگل کوی برای حضور Çınaraltı پرآوازه است. (ترجمهی آن «زیر درخت چنار» میشود) یکی از مجموعههای تلویزیونی پرطرفدار ترکیه در دههی ۹۰ میلادی به نام Süper Baba در یک باغ چای در این ناحیه فیلمبرداری شد.
درخت چناری که سایه و محیطی منحصربهفرد را در این جایگاه به وجود میآورد، دیرینهای در حدود ۹۰۰ سال دارد. شما آزادید که هر گونه غذایی را همراه خود بیاورید، ولی آوردن نوشیدنی ممنوع است. خرید börek از مغازههای پیرامون و گرفتن چای در محل، کاری است که مردم محلی به ویژه صبح زود برای یک صبحانهی دلچسب پیش از رفتن به مدرسه یا کار انجام میدهند. چشمانداز تنگه و پل بسفر هم از این مکان بسیار زیبا است. این محل همهروزه باز است.
برای رسیدن به اینجا میتوان از پارهای مناطق مانند Eminönü قایقهای به سوی چنگل کوی (Çengelköy) را سوار شد. راه دیگر این است که خود را به Üsküdar در ۶ کیلومتری Çengelköy رسانده و از آنجا سوار تاکسی شوید و از جادهی ساحلی در قسمت آسیایی استانبول لذت ببرید. در صورتی که در مسکونی کادیکوی (Kadıköy) اقامت داشته باشید میتوانید اتوبوسهای شهری 14M یا 15F را سوار شوید.
نشانی: Çengelköy Cad. Çınarlı Camii Sok. No:۴, Üsküdar
Mangerie Bebek Terrace
شماری کافه، رستوران و کلاب لوکس در منطقهی ببک (Bebek) استانبول واقع شدهاند. یکی از نقاط ضعف مکانهای واقع در منطقهی ببک (Bebek) محبوبیت و شلوغی زیاد آنها است! مکانهای جدید به سرعت به وجود میآیند و رشد میکنند، در نتیجه کسب و کارهای قدیمیتر مشتریان خود را از دست داده و ورشکست میشوند. Mangerie جایی است که با مدیریت بایسته و با انگیزه رعایت استانداردهای بالا و حتی بهبود مداوم آنها، توانسته از گزند این موج همیشگی در پناه بماند. این محل در میان مردم محلی بیشتر به پاس ناشتایی و برانچاش شناخته شده است، هر چند سایر وعدههای غذایی را نیز ارائه میکند. ایوان، نما و چیدمان دست به دست هم میدهند تا احساس کنید پارهای از استانبول هستید، در عین حال که غذایی خوشمزه را تجربه میکنید.
این مکان آرام و خوب همهروزه از ۸ صبح تا ۱۲ شب باز است.
نشانی: نشانی: Cevdet Paşa Caddesi ۶۹, Küçükbebek