شیرینی های معروف دبی
کشور امارات متحده عربی و به خصوص شهر دبی یکی از مقاصد توریستی و گردشگری بسیار محبوب در جهان است. این شهر با چهره لوکس، ساختمان های بلند و حس و حال لاکچری خود گردشگران زیادی را به خود جذب می کند. همچنین در سفر به دبی لذت امتحان کردن دسرها و شیرینی های مخصوص این کشور یکی از بهترین بخش های سفر شماست. شیرینی های دبی شباهت زیادی به دسرها و شیرینی های کشورهای عربی اطراف و حتی کشور ترکیه دارد. در ادامه همراه تاپ تراول باشید تا با شیرینی های معروف دبی بیشتر آشنا شوید.
خانفروش (Khanfaroosh)
یکی از شیرینی های معروف دبی خانفروش است که ترکیبی فوقالعاده از آرد، تخممرغ، شکر، مایهخمیر، دارچین، زعفران و گلاب دارد. این شیرینی خوشمزه معمولا با چای سرو میشود.
کنافه (Knafeh)
ملکه دسرهای عربی! کنافه یک شیرینی چسبناک است که از پنیر شیرین و شیره با عطر گل رز و پسته خردشده تشکیل میشود. این خوراکی از محبوبترین و سنتیترین خوراکیهای شهر است.
مهلبیه (Mahalabiya)
مهلبیه به عنوان یک دسر شاخص شیرین مزه در خاورمیانه شناخته می شود، اما این دسر می تواند به تنهایی یک وعده ی غذایی کامل هم باشد. این دسر با شیر جوشانده شده درست می شود و با گلبرگ های گل محمدی و سرخ و همچنین پرتقال طعم دار می شود. مهلبیه سرد سرو می شود و پیش از آوردن چند ساعت باید در یخچال بماند. یکی از بهترین اماکنی که می توانید مهلبیه های خوشمزه عربی را میل کنید شهر دبی است، این فرصت را از دست ندهید.
لقیمات (Luqaimat)
این خوراکی که ترکیبی از میوههای پخته فریز شده با کره و شیر و شکر و آرد و زعفران و دارچین است در طول ماه رمضان پرطرفدارترین غذای دبی است. هرچقدر بیشتر از آن بخورید بیشتر عاشقش میشوید. از هر کسی درباره خوراکیهای محلی دبی بپرسید بیشک از لقیمات نام میبرد.
ام علی (Umm Ali)
ام علی را می توان یک نوع پودینگ دانست که با طعم کره ای، خامه ای و خوش طعمی که دارد یکی از بهترین دسرهای دبی به حساب می آید. برای تهیه دسر ام علی شیر، خامه و شکر را با هم ترکیب می کنند و روی حرارت قرار می دهند تا ترکیبی خامه ای و یک دست به وجود بیاید. در کافه رستوران ایلا (ILA) می توانید یکی از بهترین کیفیت های این دسر را امتحان کنید.
باسبوسا (Basbousa)
یکی دیگر از شیرینی های معروف دبی یک نوع شیرینی سنتی عربی به نام باسبوسا است. این کیک هم مثل اکثر دسرهای عربی بسیار شیرین است و برای سرو همراه با قهوه عربی و چای بسیار مناسب است. این کیک معمولا بعد از وعده های غذایی مجلسی به عنوان دسر سرو می شود و طعمی بسیار لذیذ و دلپذیر دارد. طرز تهیه این کیک بسیار ساده است و از آرد سمولینا و گاهی پودر نارگیل تهیه می شود و بعد روی کیک شهدی غلیظ ریخته می شود و با مغز بادام و پسته تزئین می شود. انواع مختلف کیک باسبوسا با عسل، گلاب یا بهارنارنج تهیه می شود تا عطر و طعم دلپذیری داشته باشد.
چباب (Chebab)
شاید تا به حال بارها پنکیک خورده باشید اما مطمئنا پنکیک اماراتی یا همان چباب طعمی متفاوت و منحصربفرد دارد. تفاوت اصلی چباب با پنکیک های عادی استفاده از ادویه های معطر مثل زردچوبه، هل و زعفران است که رنگ و بویی دلپذیر به این پنکیک ها می دهد. زعفران رنگ طلایی خوشرنگی به پنکیک می دهد و روی آن معمولا با شهد و شربت های مختلف تزئین می شود. پیشنهاد می کنیم در سفرتان به دبی حتما این پنکیک های خوش عطر و خوش طعم را امتحان کنید.