طرز تهیه کنوفه
دسر کنافه نوعی شیرینی است که در زبان ترکی “کونفه” و در زبان عربی همان ” کنافه” نامیده میشود. این دسر خوشمزه متعلق به کشورهای منطقه خاورمیانه است و شباهت زیادی به دسر کاداییف دارد. مواد اصلی کنافه رشتههای کاداییف است که داخل آن پنیر چرب مثل پنیر شیر بز یا کاشار که یک پنیر ترکیهای است، میریزند و معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو میکنند. شربتی که برای کونفه استفاده میشود از همان نوعی است که برای باقلوای ترکی بهکار میرود. در ادامه همراه تاپ تراول باشید تا با طرز تهیه کنوفه بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای کونفه ترکی
برای شیرینی
- ۵۰۰ گرم رشته کاداییف
- ۲۰۰ گرم کره
- ۵۰۰ گرم پنیر لبنه یا پنیر بز یا ترکیبی از هر دو
برای شربت
- ۳۰۰ گرم شکر
- ۳۰۰ میلیلیتر آب
- زعفران دم شده
- ۷۰ گرم پودر پسته
دستور تهیه شربت
آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید ، سپس زعفران را اضافه کنید
شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
روش تهیه و طرز تهیه کنافه
فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
رشته های کنافه را خورد کنید و کره ذوب شده را روی آنها بریزید به طوری که رشته ها کاملا به کره آغشته شوند.
کف ظرف را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
نصف رشته ها را ته ظرف بطور یکنواخت بچینید و طوری فشار دهید که سطح همواری تشکیل دهند.
پنیر را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.
بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.