دو پیازه
دو پیازه شیرازی یک غذای بسیار ساده و فوری است که شیرازی های عزیز آن را طبخ می کنند این غذا می تواند مناسب برای وعده شام و میان وعده ها باشد این غذا بسیار سالم است و دارای خواص برای بدن می باشد. برای تهیه این غذا، از پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی و ادویه استفاده میشود. دوپیازه را میتوان به عنوان پیشغذا هم سرو کرد. در ادامه مطلب تاپ تراول بیشتر با طبخ دو پیازه شیرازی اشنا خواهیم شد.
مواد لازم
- پیاز : ۲ عدد
- کره : ۵۰ گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- زرد چوبه : به میزان لازم
- سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
- جعفری : ۴ قاشق غذا خوری
- آب لیمو ترش : ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه دوپیازه
1- سیب زمینی ها را شسته، داخل ظرفی آب بریزید و در روی حرارت قرار دهید، سیب زمینی ها را داخل آب بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کرده، به سیب زمینی ها زمان داده تا خوب پخته شوند.
2- زمانی که سیب زمینی ها پخته شدند و بافت نرمی پیدا کردند باید پوست آن ها را کاملا جدا نمایید.
3- سیب زمینی ها را به قطعات ریز برش بزنید، پیاز را پوست بگیرید، خلالی ریز کنید.
4- تابه ای را بردارید در روی حرارت قرار دهید، روغن درون آن ریخته، پیاز را اضافه کرده تفت داده، زمان دهید تا طلایی شود،
5- سیب زمینی های ریز شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید، در مرحله بعد نمک، فلفل، زرد چوبه را اضافه کرده، مواد را تفت داده و خوب با هم مخلوط کنید، آبلیموی تازه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد سفتی به دست آید.
6- زمانی که خوراک دو پیازه خوشمزه شیرازی آماده شد، درون ظرفی که از قبل آماده گذاشته بودید، بریزید و روی آن را به وسیله گوجه فرنگی گیلاسی و جعفری تزیین کنید.