غذاهای ایرانی

نرگسی اسفناج یک غذای رژیمی و گیاهی 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

نرگسی اسفناج

نرگسی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است، که اصالت آن به مناطق شمالی کشور باز می‌گردد. نام گذاری نرگسی برای این غذا به خاطر این است که بعد از اینکه غذا آماده شد، شبیه گل نرگس می‌‎شود. البته در بعضی از مناطق کشور، نرگسی را گل در چمن می‌نامند. آماده سازی و پخت نرگسی بسیار ساده است و زمان کمی را می‌گیرد. نرگسی از تخم مرغ و اسفناج تشکیل می‌شود و بسیار شبیه املت اسفناج است. اما در نرگسی افزودنی های دیگری مانند پیاز داغ، سیر و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین این غذا علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین‌هاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.در ادامه همراه تاپ تراول باشید تا با طرز تهیه نرگسی اسفناج بیشتر آشنا شوید.نرگسی اسفناج

مواد لازم برای تهیه نرگسی

  • اسفناج تازه 500 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • تخم مرغ 4 عدد
  • سیر 4 حبه
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه 

اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).

تور اروپا

در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.

پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.

پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید ( بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).نرگسی اسفناج

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *