بهترین رستوران های ایران
در این مقاله از وب سایت گردشگری تاپ تراول به معرفی بهترین رستوران های ایران خواهیم پرداخت . با ما همراه باشید.
معرفی بهترین رستوران های ایران
آیا شما هم از آن گردشگرانی هستید که به غذا در مقصدتان اهمیت زیادی می دهید؟ آیا همیشه در مسافرت ها اینکه به کدام رستوران بروید و چه بخورید زمان زیادی را از شما می گیرد؟ یکی از بزرگترین مشکلاتی که هر فرد می تواند در هنگام سفر با آن مواجه شود، انتخاب رستوران مناسب و خوب در شهر مقصد است. از این رو وب سایت تاپ تراول در این مطلب قصد دارد تا تعدادی از بهترین رستوران های ایران را به شما معرفی کند تا در زمان حضور خود در آن شهر ها، دیگر دغدغه انتخاب رستوران را نداشته باشید.
رستوران کوه نور کیش
رستوران کوه نور در مجاورت هتل بینالمللی سورینت صدف کیش، در فضایی متفاوت و در دل کوهی به بلندی ۲۷ متر با آبشارهای عظیم و چشم اندازی زیبا بنا شده است. در داخل این کوه عظیم، فضای بزرگی شامل مجموعه رستوران کوه نور به وسعت بیش از ۶۰۰ مترمربع با تجهیزات کامل جهت برپایی سمینارها و میهمانیهای بزرگ ساخته شده و در طبقه فوقانی نیز کافیشاپی با چشمانداز خیرهکننده از جزیره کیش به وسعت ۱۲۰ مترمربع، عظمت این کوه استثنایی را تکمیل میکند.
رستورات هفت خوان شیراز
مجموعه هفت خوان شیراز شامل هفت خوان مختلف یا به عبارتی پنج رستوران و دو کافی شاپ بوده و تمامی اسامی خوان ها و طبقات آن برگرفته از شاهنامه فردوسـی است.
خوان اول این رستوران، فُرود، به معنی زیر و پائین است؛ این طبقه به صورت رستوران سنتی ساخته شده و در آن غذاهای ایرانی ارائه می شود.
خوان دوم، سیندُخت، به معنی دختر سین (سیمرغ) نام داشته و غذاهای ایرانی در این طبقه به صورت بوفه آزاد ارائه می شود.
خوان سوم، با نام بِلیان و به معنی نام حضرت خضر پیامبر (ع) شناخته می شود. در این رستوران غذاهای فست فودی سرو می شود.
خوان چهارم زَریر نام داشته و به معنی زرین بر و زرین جوشن است و کافی شاپ رستوران در این طبقه قرار دارد.
طبقه دوم این رستوران که در آن غذاهای ملل و کشورهای گوناگون ارائه می شود با نام نوفل به معنی جمیل و کریم نامگذاری شده است.
خوان ششم، گیسیا بوده و از نام های برگزیده است و کافی شاپ این طبقه، نوشیدنی ها و دسر های ملل و کشور های مختلف را سرو می کند.
خوان هفتم، گَرسیوَز به معنی دارنده استقامت و پایداری است که غذاهای باربیکیو و کبابی در این طبقه از رستوران ارائه می شود.
رستوران ارم شاندیز مشهد
مشهد و رستوران های آن با شیشلیک شناخته می شوند و کسانی که به این شهر سفر کرده اند حتما طعم این غذای فوق العاده را تجربه کرده اند. اما شیشلیک روش طبخ خاصی داشته که هر رستورانی توان درست انجام دادن آن را ندارد. از این رو اگر به مشهد سفر کردید و قصد خوردن شیشلیک داشتید حتما سری به رستوران ارم شاندیز بزنید.رستوران ارم در زمینی به مساحت ۱۲۰۰۰ متر، در سال ۱۳۶۲ افتتاح شده است. این رستوران شامل سه بخش رستوران سنتی، فضای باز و سالن VIP بوده و تمام محصولات لبنی مصرفی در این رستوران در کارخانه ای که در انتهای رستوران ایجاد شده تولید می شود.
رستوران خوان گستر اصفهان
رستوران خوان گستر نامی آشنا در اصفهان است؛ این رستوران با دکوراسیون لوکس و مجلل و سرویس دهی عالی، به عنوان میزبانی شایسته برای مسافران اصفهان شناخته می شود.منویی متنوع از غذاهای ایرانی و بین المللی، محیطی آرام و دلنشین و طبخ غذا در بالاترین سطح کیفی مطابق با رعایت استاندارد های بهداشتی، این رستوران را به یکی از محبوب ترین رستوران های اصفهان تبدیل کرده است .
رستوران خاله خاور چابکسر
این رستوران یک غذاخوری خانوادگی است که در یک وعده از ظهر تا ساعت ۵ عصر غذا سرو می کند. در سفری که به این منطقه دارید علاوه بر لذت بردن از تماشای زیبایی های طبیعی، رستوران خاور خانم را فراموش نکنید چرا که غذایی که در این رستوران میل می کنید می تواند تجربه ای جدید را برایتان خلق کند. انواع غذاهای محلی گیلانی مانند ترش کباب، مرغ ترش، میرزا قاسمی و باقالی قاتق، ماهی و پلوهای دلچسب، به شکلی متفاوت و دوست داشتنی در رستوران خاور خانم سرو می شوند.
رستوران رازقی رشت
این مجموعه برای طیف مختلف مشتریان دارای حس متمایزی است.حضور افراد مسن و میانسال با یاد آوری خاطرات نوستالژیک و جوان با حس رمانتیک خود در کنار تکنولوژی پیانو, انرژی و نشاط ویژه به محیط بخشیده است که این خصوصیات در توانائی ارائه انواع غذاهای بین المللی ملی ومحلی رستوران دیده میشود برای درک این توانایی به این اسامی توجه نمایید: استیک فلورانتین ,سالمون, گریل, فتوچینی ,کاربونارا , شیشلیک ,کباب ترش , خوتکا, فسنجان , ترش تره و … . بوفه صبحانه بی نظیر آن که شامل :کشتا ,کدو, لبو, املت سالامی و اسفناج , فرنچ تست, هلیم , آش قلمکار و… همچنین مغزها و میوه های تازه آب میوه های طبیعی مانند آب کرفس ,آناناس و…جملگی کوششی است برای رضایتمندی مشتریان.
رستوران و سفره خانه سنّتی تاریخی عبّاسی کاشان
رستوران و سفره خانه سنتی و تاریخی عباسی کاشان واقع در خانه تاریخی عباسیان، شاهکار معماری جهان، از اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ شروع به بهره برداری و فعالیت نمود. این مجموعه در سه طبقه و شامل فضای رستوران، فضای سفره خانه، زیرزمین و بالکن باز (فروشگاه عرضه سوغات و شربت سرا،بستنی سرا) است.
رستوران سنتی شهریار تبریز
سفره خانه سنتی شهریارتبریز، به عنوان اولین و بزرگترین سفره خانه سنتی تبریزکه در آثار ملی ایران به ثبت رسیده است،، شامل دو بخش اصلی چایخانه( کافی شاپ سنتی) و رستوران بوده که به منظور ارائه سرویس به مشتریان، از فضا ی اعجاب انگیز سالن گرد، هشت ضلعی، پشت بام و حیاط خلوت استفاده می شود.
در چایخانه میتوانید از فضای موزیکال سنتی آن بهره مند بشوید و انواع چای های دلپذیر رایج مثل چای دارچین، هل و گل گاو زبان(تهیه شده از کوهستان های سهند) همرا با باقلوا، کیک مخصوص، خاگینه و… را انتخاب کنید و ضمناً انواع بستنی های سنتی با میوه های طبیعی و تازه و نوشیدنی های گرم مانندانواع قهوه، کاپوچینو و… سرو می شود.ستون های سنگی به کار رفته در این شاهکار معماری، باعث جذب علاقمندان و دانشجویان معماری و هنر از سراسر جهان شده و فضای پیرامون حوض که دارای متکا های مرسوم دربار قاجار است، زیبایی حیرت انگیزی به سالن هشت ضلعی داده است به طوری که اکثر قریب به اتفاق گردشگران خارجی تمایل به نشستن و عکسبرداری از این بخش از چایخانه را دارند.
در بخش دیگری از این عمارت تاریخی، رستوران سنتی واقع است که شامل ترکیبی از اشکال هندسی است که بوسیله تخت های چند ضلعی و صندلی های لهستانی، که برخی آنها آنتیک هستند، دکوراته شده اند. تختها و میز ها، پوشیده از روکشهای ترمه کاری شده و وسایل تزئینی سنتی – تاریخی است که این بخش از سفره خانه را از بخشهای دیگر، متمایز میسازد.