افریقا

پارک ملی کروگر ، حیات وحش آفریقای جنوبی | Kruger National Park 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

پارک ملی کروگر آفریقا

در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری تاپ تراول درباره پارک ملی کروگر آفریقا ، سخن خواهیم گفت. در ادامه با ما همراه باشید.

«پارک ملی کروگر» (Kruger National Park) در آفریقا قرار دارد و حیات وحش آن، ویژگی‌های منحصر به فرد این قاره را به خوبی به نمایش می‌گذارد. این پارک با 2 میلیون هکتار زمینش، گل سرسبد پارک‌های ملی آفریقای جنوبی به حساب می‌آید و همچنین در میان پارک‌های سافاری، بهترین گزینه برای دوستداران حیوانات به شمار می‌رود.

تور اروپا

پارک گروگر در جنوب کشور «زیمبابوه» و غرب «موزامبیک» قرار گرفته و امروزه بخشی از «پارک لیمپوپو» (Great Limpopo Transfrontier Park) را تشکیل می‌دهد؛ یعنی همان منطقه‎ی حفاظت شده‌ای که پارک کروگر را به پارک‌های حیات وحش این دو کشور متصل می‌کند تا حیوانات بتوانند در فضای بیشتری، آزادانه به زندگی‌شان ادامه بدهند.

پارک ملی کروگر آفریقای جنوبی

بازدیدکنندگان معمولاً خودشان با ماشین شخصی به این پارک می‌آیند؛ اما از تورهای آن نیز می‌توانید استفاده کنید که از بین تورهای یک یا دو روزه تا چند هفته‌ای انتخاب خواهید داشت. شاید بهتر باشد عضو یکی از تورهای سافاری پارک شوید تا شما را دسته جمعی با ماشین مخصوص خودشان به نقاط مختلف آن ببرند و در ناحیه‌های به خصوص پیاده کنند تا بتوانید با دوربین دوچشمی‌تان، حیوانات را زیر نظر بگیرید و تجربه‌ی سافاری پیاده را نیز به دست بیاورید.

پارک ملی کروگر آفریقای جنوبی
پارک ملی کروگر آفریقای جنوبی

برای اقامت هم می‌توانید از اردوگاه‌ها یا لژهای خصوصی استفاده کنید. در مجموع می‌توان گفت که زمین‌های پارک کروگر، مسطح است و فقط در چند نقطه، تپه‌های کم شیب دارد. از درخت «بائوباب» (Baobab) و «فیوِر تری» (Fever Tree) گرفته تا درخت «مرهم» (Mopane)، «آکاکیا سیاه» (Knob thorn) و «مارولا» (Marula) را می‌توانید در این پارک ببینید که از گیاهان بومی آفریقا به حساب می‎آیند.

حیوانات کوچکی مثل «حشره‌خوار جهنده» (Elephant shrew)، پرنده‌ی «جولای گاومیشی» (Buffalo weaver) و حشره‌ی «مورچه‌گیر» (Antlion) در اطراف این درختان زندگی می‌کنند. همچنین پرندگان بزرگی از جمله «نوک‌شاخ زمینی» (Ground hornbill)، «کرکس غبغب‌دار» (Lappet-faced vulture)، «عقاب جنگی» (Martial eagle) و «لک ‌لک نوک‌زینی» (Saddle-billed stork) را نیز بیشتر از هر جای دیگری می‌توان در پارک کروگر پیدا کرد.پارک ملی کروگر آفریقا

این پارک، 4 بخش اصلی دارد که با اطلاع پیدا کردن از ویژگی‌های هر کدام، می‌توانید قسمت مورد علاقه‌تان را پیدا کنید:

بخش مرکزی

این بخش پرطرفدار، 30% از سطح پارک ملی کروگر را دربرمی‌گیرد. نیمی از جمعیت شیرها و تعدادی از کفتارها، چیتا و پلنگ‌ها نیز در این قسمت زندگی می‌کنند. به همین دلیل، گردشگران زیادی در این ناحیه چادر می‌زنند، به این امید که بتوانند حتی یک مورد از این شیرها را از نزدیک تماشا کنند. همچنین این بخش، علف‌های شیرین و درختانی دارد که غذای حیواناتی مثل زرافه، بز کوهی، بوفالو، گورخر و گوزن یالدار را تأمین می‌کند.

پارک ملی کروگر آفریقای جنوبی
آشنایی با پارک ملی کروگر

شمالی ترین منطقه

پوشش گیاهی شمالی‌ترین منطقه‌ی پارک کروگر با زیست‌گاه‌های دیگر آن کمی فرق دارد و همین موضوع باعث منحصر به فرد بودن آن می‌شود. ماسه سنگ‌ها و جنگل‌های رو به رودخانه‌ی این قسمت، محیط مناسبی را برای پیکنیک به وجود آورده که می‌توانید علاوه بر لذت بردن از منظره‌ی اطراف، ساعت‌ها به تماشای پرندگان کمیاب این بخش بنشینید.

علاوه بر آن می‌توانید حیوانات دیگری از جمله خوک بیشه، قورباغه، میمون گلوسفید و سگ‌های وحشی در حال انقراض را نیز در بخش شمالی این پارک مشاهده کنید.

بخش شمالی

بخش شمالی این پارک، منطقه‌ای نیمه خشک است و در زمین 7،000 متر مربعی آن، بیشتر گیاهانی مثل درخت مرهم می‌روید. با این حال، 5 رودخانه از جمله «اورنج ریوِر» (Orange River) از این قسمت می‌گذرند و گیاهان متنوع‌تری در کرانه‌های آن رشد می‌کند.

تقریباً 60% از کرگدن‌های پارک کروگر در این منطقه متمرکز هستند و برای دیدن بیشتر پرنده‌ها و حیوانات دیگر همچون بوفالو، فیل و «کودو» (Kudu) باید در کرانه‌های رودخانه‌ها دنبال آن‌ها بگردید.

پارک ملی کروگر آفریقای جنوبی
آشنایی با پارک ملی کروگر

بخش جنوبی

بخش جنوبی پارک کروگر، گونه‌های مختلفی از درختانی را شامل می‌شود که در قسمت‌های دیگر آن پیدا نمی‌کنید. همچنین حیواناتی مثل کرگدن سفید رنگ، بوفالو و چیتا نیز در این بخش زندگی می‌کنند. تعداد جانوران بخش جنوبی پارک، بسیار زیاد است؛ بنابراین اگر از این ناحیه دیدن کردید، اما وقت کافی نداشتید تا به بخش شمالی بروید، تقریباً می‌توان گفت که چیز زیادی را از دست نداده‌اید.

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

Required fields are marked *