مراکز خرید برتر استانبول
هنگامی که با تهیه تور استانبول به این شهر زیبای ترکیه سفر کرده اید، خرید کردن هم به اندازهی خوردن غذاهای ترکی لذتبخش است و سر زدن به بازار بزرگ استانبول (Grand Bazaar) یکی از واجبات این سفر است. در همان نگاه اول، وسعت و عظمت این بازار هر فردی را تحت تاثیر قرار میدهد و چند لحظه طول میکشد تا واقعیت بازار درک شود؛ بازار بزرگ استانبول، با ۶۵ خیابان سرپوشیده، بزرگترین و قدیمیترین بازار سرپوشیدهی جهان است و معمولا از آن به عنوان اولین مرکز خرید جهان نام برده میشود. هر کسی که وارد این بازار میشود دست خالی از آن خارج نمیشود و چانهزدن مهارتی است که اهالی این بازار طی سالها به دست آوردهاند.
اما اگر میخواهید در فضایی خلوتتر خرید کنید، باید به پاساهای خرید استانبول سر بزنید و با آخرین مدهای بازار آشنا شوید. در این پاساژها نیازی به چانه زدن نیست، بلکه کل فرایند خرید خیلی سریع و حتی گاهی همراه با یک استکان چای تمام میشود. برخی از این مراکزی که میتوان در آنها خریدی مقرونبهصرفهتر داشت، در ادامه معرفی میشوند. اما توجه کنید که آنچه در ادامه میآید به درد آن کسانی نمیخورد که فقط برای ارضای هوسهای خرید خود بهدنبال یک مرکز خرید میگردند. بلکه، مربوط به کسانی است که میخواهند وقتی به خانه برمیگردند، چمدانهایشان پر باشد از پیراهنهای ۱۰ لیرهای و کتهای ۵ لیرهای و سوغاتیهای ارزانقیمت و در عین حال، باکیفیت دیگر.
۱. بازار کادیکوی (Kadikoy market)
اگر روحیهای ماجراجویانه دارید حتما به بخش آسیایی استانبول بروید و دوری در اطراف اسکدای (Uskudar) و کودیکای بزنید و مسحور غذاها، شیرینیها و چای دلپذیر ترک شوید. خیابان اپرا انور (Opera Onur Passage) که بخشی از خیابان باهاریه (Bahariye Avenue) در این منطقه است، یکی از مناطقی است که بیشترین جمعیت مهاجران شهر را در خود جای داده است. این منطقه رونق سابق خود را از دست داده است، اما مشتریان سابق آن هنوز هم به آن وفادار هستند و اینجا را بهترین بازار برای خریدی مقرونبهصرفه میدانند. هر چیزی که بخواهید، از شیر مرغ تا جان آدمیزاد، در کادیکوی مهیا است. از شلوارهایی با قیمت ۳۰ لیره و پیراهنهایی که قیمتشان از ۱۰ لیره شروع میشوند تا جعبههایی پر از جغجغه و عروسکهای کودکانه، ساعت، دستبند، عطر و روسری و هر چیز دیگر. قیمت سوغاتیها، چای، شیرینی و ادویه در این بخش معمولا نصف قیمت همین کالاها در بخش اروپایی شهر و بازار بزرگ استانبول و بازار ادویه است؛ در حالی که از نظر کیفیت با هم تفاوتی ندارند.
۲. مرکز خرید جواهر (Cevahir Shopping Mall)
معمولا آژانسهای گردشگری مسافران را به چند پاساژ خرید از پیش تعیین شده میبرند یا اینکه خیلی راحت، بازار بزرگ استانبول را به آنها پیشنهاد میکنند. رفتن به بازار بزرگ، تجربهای جالب است که البته، اگر چانهزدن بلد نباشید یا یکی از دوست ترک همراهتان نباشد، هزینهی زیادی هم روی دستان شما خواهد گذاشت. اگر هتل محل اقامتتان در میدان تقسیم است، با مترو فقط بهاندازهی دو ایستگاه با مرکز خرید جواهر فاصله خواهید داشت. از مرکز خرید یکی از بزرگترین مراکز خرید در دنیا است و برای گشتن تمام بخشهای آن در یک روز تمام نمیشود. هر کالایی که پیش از این در مرکز خرید دیگری پیدا نکردید را اینجا پیدا خواهید کرد. کالاهای متنوع از برندهای مختلف با قیمتهای گوناگون و تخفیفهای دائمی، این محل را تبدیل به مقصدی ایدهآل برای مسافران کرده است.
۳. خیابان چوکورجوما (Cukurcuma)
چوکورجوما که در انتهای خیابان پرهیاهوی استقلال استانبول قرار دارد، مجموعهای از خیابانهای پیچدرپیچ، کافیشاپهای مدرن و عتیقهجاتفروشیهای قدیمی است. همین که قدم در خیابان فایک پاشا بگذارید گویی وارد سفری در زمان شدهاید. اینجا، میتوان سکههایی از دوران عثمانی و عکسها و یادگارهایی از آتاتورک، بنیانگذار محبوب ترکیهی مدرن، پیدا کرد؛ یا مثلا فروشگاه لوازم برقی که پر است از لوازمی که متعلقبه چندین نسل از اهالی اصیل استانبول است. پس از کاویدن فروشگاههای این خیابان باید حتما سری هم به موزهی معصومیت بزنید که برمبنای رمان عاشقانهی معروفی به همین نام از اورهان پاموک بنا شده که جایزهی نوبل در رشتهی ادبیات را هم از آن خود کرده است. قیمت اجناس در این خیابان، پایینترین قیمتهایی نیستند که در ترکیه پیدا میکنید، اما نسبت به خیلی از خیابانهای دیگر پایینتر است و فروشندگان بهخوبی به زبان انگلیسی صحبت میکنند.
۴. مرکز خرید فروم استانبول (Forum Istanbul)
مرکز خرید فروم استانبول، واقعدر بایرام پاشا، ازجمله مراکز خرید بزرگ و قدیمی در استانبول است که طرفداران زیادی نیز دارد. از لحاظ زیبایی، این مرکز خرید را میتوان رقیب مرکز خرید جواهر استانبول دانست و البته، هر کالایی را میتوان با قیمتی مناسب در این مرکز خرید پیدا کرد. این مرکز خرید که حکم شهری بزرگ در دل استانبول را دارد، پهناور که در سال ۲۰۰۹ آغاز به کار کرد، سالانه ۲۵ میلیون بازدیدکننده را جذب فروشگاهها و جاهای دیدنی خود میکند. بهتنهایی قدم زدن در این مرکز خرید میتواند افراد را سردرگم کند. برندهای مختلف بینالمللی از آدیداس تا زارا و برندهای ترک مانند آتاسای و بیلیک دری، همگی در اینجا دور هم جمع شدهاند.
علاوهبر فروشگاههای مختلف، جاهای دیدنی و تفریحی مانند پارک ژوراسیک، لگولند و آکواریوم استانبول نیز در مرکز خرید فروم استانبول قرار دارند. بیش از ۱۰ هزار آبزی در آکواریوم این مرکز خرید وجود دارند و حتی میتوان در کنار کوسههای آن شنا کرد. پارک ژوراسیک نیز مرکزی آموزشی و تفریحی است و استخوانهای یک دایناسور ۶۵ میلیون ساله را در خود نگهداری میکند.
۵. بشیکتاش
بازار بشیکتاش (Besiktas Market) که در قلب منطقهی بشیکتاش استانبول قرار دارد، گذرگاههای سرپوشیدهی زیادی دارد که یکی از معروفترین آنها، سینانپاشا آرکید (Sinanpasa Arcade) است. دو طرف این گذرگاه را مغازهها و فروشگاههایی احاطه کرده است که لباسهای شب و پوشاک دستهدوم از برندهای گرانقیمتی مانند تاپشاب و Asos میفروشند. در این بازار میتوان لباسهایی شیک را تنها با قیمت ۵۰ لیر ترکیه یا ۱۷ دلار آمریکا خرید. سینانپاشا آرکید تنها محلی برای خرید پوشاک ارزانقیمت نیست؛ اگر به سمت پایین خیابان بروید، فروشگاههایی خواهید دید که در ویترینشان همهچیز، از لوازم خانگی تا عطرهای خوب، به شما چشمک میزنند. این بازار هفت روز هفته مشغول فعالیت است و پاتوق دانشجوهایی است که در دانشگاههای همان منطقه تحصیل میکنند.
باقرکوی، بیاوغلو و …
شنبهبازار باقرکوی (Bakırköy) در ساحل دریای مرمره و گذرگاهها و بازارهای کوچک و سرپوشیدهی بیاوغلو (Beyoğlu) نیز دیگر بازارهای استانبول هستند که اجناسی با کیفیت مطلوب و قیمتی بسیار مناسب از برندهایی مانند زارا، H&M و مانگو دارند. جای تردید نیست که استانبول، بهشت خرید است. در حقیقت، این شهر برخی از بهترین فروشگاههای جهان را در خود جای داده است. از بازارهای سنتی از قبیل بازار ادویه مصری گرفته تا بازارهای خیابانی، از بازار کتاب آنتیک (Antique Books Market) که بهخاطر کتابهای زیرقیمت و عتیقهجات آن معروف است تا بازارهای روز استانبول که هر روز در محلههای مختلف استانبول بهپا میشوند، از فروشگاههایی با زیباترین دکوراسیون تا مدرنترین مراکز خریدی که میتوان تصور کرد. اگر شیفتهی خرید کردن هستید و همیشه بهدنبال مدهای جدید و محصولات جدید و بالتبع، به دنبال قیمتهای خوب و تخفیفهای بیشتر میگردید، پس استانبول همان بهشت موعود شما است. اما پیدا کردن بهترین مرکز خرید در این شهر بزرگ همیشه هم کار آسانی نیست. وجود یک راهنما برای انتخاب مراکز خرید پراکنده در سطح شهر میتواند کمک شایانی به مسافران و بازدیدکنندگان استانبول کند.
مجله گردشگری کجارو تلاش کرده است تا این نیاز مهم را برای مسافران استانبول برطرف و هر آنچه مسافران برای سفر به استانبول لازم است بدانند را گردآوری کند و آنها را یکجا و در کنار هم در اختیار مسافران قرار بدهد. همچنین، کجارو، ضمن گردآوری مجموعهی کاملی از اطلاعات دقیق دربارهی جاهای دیدنی استانبول، هزینه سفر به استانبول، هتلها، رستورانها و مراکز خرید استانبول، بهترین زمان سفر به استانبول و نکاتی که باید پیش از سفر به استانبول بدانید، پکیجهای مختلف و متنوعی از بهترین آفرهای تور ارزان قیمت و تور لحظه آخری ترکیه، را نیز جمعآوری کرده است تا در تصمیمگیری، برنامهریزی و در نهایت، انتخاب و خرید بهترین تور ارزان قیمت استانبول به شما کمک کند. برای مشاوره و خرید تور استانبول به مجله گردشگری کجارو مراجعه کنید.
منبع : ویرلن
مطالب مرتبط
یک دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
معتبرترین بلیط پروازهای خارجی با علی بابا
سفر به جهانی بدون مرز را با پاسپورت دومینیکا
خرید بلیط هواپیما تهران | ره بال آسمان
موضوعات داغ
جاهای دیدنی تهران + تفریحات، آدرس و توضیحات
در این مقاله از وب سایت گردشگری تاپ تراول درباره جاهای دیدنی تهران سخن خواهیم گفت پس اگر قصد…
جاهای دیدنی درگز، استان خراسان رضوی را بیشتر بشناسید
جاهای دیدنی درگز در این مقاله از معرفی دیدنی استان خراسان رضوی شما را با جاهای دیدنی درگز که…
امتیاز بازدید کننده: ستاره ها ۳