پیتزای لاهماجون
در این مقاله از معرفی غذاهای ترکیه شما را با لاهماجون کهی یکی از پیتزاهای مشهور ترکیه است آشنا خواهیم کرد. در ادامه با مجله سفر و گردشگری تاپ تراول همراه باشید
استانبول محل تلاقی دنیای شرق و دنیای غرب؛ جایی که اروپا و آسیا را به هم پیوند می دهد. همه چیز در این شهر از مناره ها و گنبد ها گرفته تا فروشگاه لوکس و هتل های مجلل شما را مبهوت می کند. غذاهای ترکی که دیگر جایگاه مخصوص به خود را دارد.استانبول بهترین شهر ترکیه برای تجربه انواع و اقسام غذاهای ترکی است.
لاهماجون، ریشه در کلمه عربی «لحم عجین» دارد و به معنای «گوشت و خمیر» است و در سراسر دنیا بهعنوان پیتزای ترکی شناخته میشود. لاهماجون، یک پیتزای نازک برشته است که با طعم شیرین گوشت چرخکرده بره و فلفلهای چیلی تند و آتشین، هر سلیقهای را راضی میکند. این غذا از خمیر گرد و نازکی تشکیل میشود که روی آن گوشت چرخکرده و سبزیجات خردشده مانند پیاز، گوجه و جعفری میریزند.
اولین گاز از این پیتزای نازک، تند و برشته با طعمی منحصربهفرد، اشتهای شما را حسابی باز خواهد کرد. مواد روی لاهماجون با بوی وسوسهکننده گوشت، شیرینی سس سالسای گوجهفرنگی، فلفل چیلی دودی و لیموی ترش، شما را مستقیما به خیابانهای شهر جادویی استانبول خواهند برد.
- کازان دیبی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ترکی | Kazandibi
- سیمیت یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های اصیل ترکیه
- طرز تهیه سیر قلیه ، غذای محلی و خوشمزه گیلان
- خورش مرغ ترش گیلانی یکی از غذاهای سنتی گیلان
- بالیک اکمک یکی از غذاهای دریایی و ارزان قیمت استانبول
- روستای باستانی ۴۵۰۰ ساله خرانق در دل کویر
- مجموعه ی تفریحی تاریخی گنجنامه همدان