تفلیس

غذاهای محلی تفلیس گرجستان چه هستند ؟ 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

غذاهای محلی تفلیس گرجستان

یکی از لذت ترین چیزها در سفر به کشورهای مختلف امتحان کردن طعم غذاهای محل آن کشور و یا شهر می باشد که در این مقاله بر آن امده ایم تا به معرفی برخی از غذاهای محلی تفلیس گرجستان بپردازیم

تور اروپا

معمولا غذاهای محلی یکی از محبوب ترین گزینه های در سفر به حساب می آید . غذا بخش مهمی از سفر ها را تشکیل می دهد بطوری با خوردن غذای محلی یک شهر سالها طعم آن در ذهن شما باقی می ماند.

برای برخی از افراد غذاها تنها دلیل سفر آنها می باشد . در این مقاله به معرفی غذاهای محلی تفلیس می پردازیم پس به شما پیشنهاد می کنیم در هنگام سفر به تفلیس حتما طعم غذاهای محلی آن را بچشید.                     

چیکتمی (سوپ مرغ)

چیکتمی سوپی از مرغ است که اگر اصولی درست شود بسیار خوش‌طعم خواهد بود. از جمله رازهای خوشمزه بودن این غذا سرکه، تخم‌مرغ و آرد است. سرکه مزه تند لذت‌بخشی به سوپ می‌دهد و همچنین آرد و تخم‌مرغ سوپ را با قوام و دلچسب می‌کند.

چیکتمی
غذاهای محلی تفلیس

خینکالی (سوپ دامپلینگ)

اگر به دنبال غذایی ارزان هستید خینکالی انتخاب مناسبی است و همچنین می‌توانید به عنوان درمان بیهوشی از آن استفاده کنید. خینکالی چیزی شبیه به سوپ دامبلینگ چینی یا سیالونگبو است. اما تفاوت‌هایی نیز دارند. خینکالی با پوششی از آرد تهیه شده است. دسته‌هایی از خمیرها را روی سوپ می‌توانید مشاهده کنید. برای خوردن خینکالی کاسه را با دست نگه دارید و آن را به درون غذا فرو ببرید ابتدا کمی هم بزنید تا دسته خمیرها قاطی شود و سپس کمی از سوپ را بردارید.

خینکالی (سوپ دامپلینگ)
غذاهای محلی تفلیس

توجه داشته باشید که این دسته خمیرها نباید خورده شوند زیرا باعث قوام سوپ می‌شود. هرچند که در دوران اشغال روس‌ها با مشکل  ایجاد شد زیرا آنها فکر می‌کردند که آرد افزونی بی‌فایده است و واردات آرد را ممنوع اعلام کردند. این کار باعث شد بسیاری از گرجستانی‌ها به طور غم‌انگیزی از خوردن خینکالی محروم شوند. درحالی که در چین با افزودن سرکه طعم سوپ را خوشمزه می‌کنند، در گرجستان می‌توانید هر دو آنها را با فلفل سیاه ترکیب کنید. اگر سوپ شما سرد شد به خاطر این است که یا آهسته غذا می‌خورید  یا بین غذا بسیار صحبت می‌کنید بنابرین می‌توانید از پیشخدمت خواهش کنید تا آن را برای شما گرم کند.

تولما (برگ‌های انگور پرشده)

تولما یکی از غذاهایی است که در بسیاری از کشورها از جمله ترکیه، ارمنستان و یونان سرو می‌شود و معمولا دولما نامیده می‌شود. مخلوطی از گوشت و برنج است که در برگ‌های انگور یا کلم پیچیده می‌شود. که این برگ پیچ‌ها با سس آفتابگردان ماتسونی تزیین می‌شوند.

تولما (برگ‌های انگور پرشده)
غذاهای محلی تفلیس

پیکالی برد (میز غذای سالاد خوری در گرجستان)

بر روی پیکالی برد انواع پیش‌ غذاهای مختلف وجود دارد که به دلخواه مشتریان انتخاب می‌شوند. پیکالی یکی دیگر از وعده‌های غذایی بوده که به معنی سالاد است. اما می‌توان آن را بیش از یک پیش‌ غذای ساده نامید. پیکالی یک پیتزا از سبزیجات خردشده و گردو است. یکی از محبوب‌ترین انواع پیکالی، پیکالی اسفناج و چغندرقند است. میزهای غذاخوری پیکالی سایر پیش‌ غذاهایی که شما سفارش می‌دهید را شامل می‌شود، مانند بادریجا نایگویت و یا انواع دیگر پیش  غذاها و بیشتر آن‌ها مانند فلفل قرمز با گردو از پیش غذاهایی هستند که به تنهایی سفارش داده نمی‌شوند.

پیکالی برد (میز غذای سالاد خوری در گرجستان)
غذاهای محلی تفلیس

نان پنیر گرجستانی (خاچاپوری)

خاچاپوری یا نان پنیر یکی دیگر از وعده‌های غذایی گرجستان است. خاچاپوری انواع گوناگونی دارد که هر کدام مربوط به منطقه خاصی است. یکی از آن‌ها ایمرول خاچاپوری است که به شکل دایره است و در داخل آن پنیر می‌ریزند.

نان پنیر گرجستانی (خاچاپوری)
غذاهای محلی تفلیس

نوع دیگر خاچاپوری، مگرول خاچاپوری است که شبیه ایمرول خاچاپوری است اما با این تفاوت که درون آن کره و پنیر می‌ریزند.

نان پنیر گرجستانی (خاچاپوری)
غذاهای محلی تفلیس

نوع دیگر آچارولی خاچاپوری است که درون آن را با اسلب یا کره پر می‌کنند و بصورت لوله شده و با چنگال سرو می‌شود، شما می‌توانید از این غذا خوشمزه نهایت لذت را ببرید.

نان پنیر گرجستانی (خاچاپوری)
غذاهای محلی تفلیس

نوع دیگر خاچاپوری شامپورز است که خمیر و پنیر مخلوط را به سیخ می‌کشند و مثل کباب می‌پزند و نوع دیگری از نان پنیرهای گرجستانی خاچاپوری قوریلی است. این نوع از نان پنیر مخصوص منطقه گوریا است که درون آن تخم مرغ پخته شده قرار می‌دهند و بیشتر در کریسمسسرو می‌شود.

نان پنیر گرجستانی (خاچاپوری)
غذاهای محلی تفلیس

نان ذرت گرجستانی (شویشتاری)

شویشتاری یک نوع نان ذرت گرجستانی است که در منطقه سوانتی پخت می‌شود. شویشتاری با پنیر پر می‌شود.

نان ذرت گرجستانی (شویشتاری)
غذاهای محلی تفلیس

پنیر گرجستانی (سالگونی)

سالگونی پنیر گرجستانی است. بافت اصلی آن شبیه پنیر موزارلا بوده و بصورت رشته‌ای است که می‌توانید بخش‌های مختلف آن را باز کنید. سالگونی همچنین می‌تواند به عنوان پیش غذا سفارش داده شود و همانند خاچاپوری یکی از اجزای اصلی غذاهای گرجستانی است.

پنیر گرجستانی (سالگونی)
غذاهای محلی تفلیس

ناجوقی

ناجوقی یک غذای گرجستانی است که ترکیبی از پنیر تازه و نعناع است که درون لایه نازکی از پنیر ساگونیوجود دارد. این پنیر مخروطی شکل است.

ناجوقی
غذاهای محلی تفلیس

جانجولی

جانجولی یک پیش غذای سنتی جالب در گرجستان است. جانجولی یک گیاه است که هنگامی که جوانه میزند چیده می‌شود و شکل زیبایی هم ندارد و طعمش هم تلخ است و مزه آن‌ها شبیه زیتون شور است.

جانجولی
غذاهای محلی تفلیس

سالاد مرغ گرجستان (کاتمیس سالاتی)

سالاد دیگری که در منوهای غذایی گرجستانی‌ها وجود دارد کاتمیس سالاتی است، که یک سالاد مرغ ساده با مرغ خرد شده، پیاز، سس مایونز و ادویه‌جات است.

سالاد مرغ گرجستان (کاتمیس سالاتی
غذاهای محلی تفلیس

سالاد سیب زمینی روسی (سالات الیوی)

سالات الیوی (سالاد الویه) اساسا وعده غذایی روسی است اما از آنجایی که گرجستان جزوی از اتحاد جماهیر شوروی بود، غذاهای روسی و گرجستانی ترکیب شده‌اند. بعضی غذاهای روسی در منوهای غذایی گرجستان محبوب هستند. سالاد شامل مرغ و سیب‌زمینی است که با سس مایونز تزیین می‌شود.

غذاهای محلی تفلیس
غذاهای محلی تفلیس

مطالب مرتبط

یک دیدگاه

  1. خرید بک لیتک

    عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *