طرز تهیه بوقلمون کریسمس
در این مطلب از مجله گردشگری تاپ تراول شما را با طرز تهیه بوقلمون کریسمس آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
در آستانه فرا رسیدن کریسمس، بازار خرید و فروش بوقلمون در کشورهای غربی حسابی داغ می شود. خوردن گوشت بوقلمون در شب کریسمس یکی از سنتهای قدیمی این عید مسیحی است. گوشت بوقلمون سرشار از پروتئین و مواد معدنی است و بهترین گزینه برای کسانی است که منع مصرف گوشت قرمز دارند یا دچار اضافه وزن هستند. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه بوقلمون مخصوص شب کریسمس بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- بوقلمون ۱ عدد
- کره ۲۰۰ گرم
- روغن زیتون به مقدار لازم
- لیمو ۲ عدد
- آب لیمو به مقدار لازم
- سیر ۳ الی ۴ حبه
- جعفری خرد شده مقداری
طرز تهیه
ابتدا کره را با جعفری خرد شده، سیر له شده یا رنده شده، پوست لیمو رنده شده، مقداری آب لیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. داخل شکم بوقلمون را نمک و فلفل بریزید.
۲ عدد پیاز را ۴ قسمت کنید، یک عدد لیمو ۴ قسمت شده و چند عدد برگ بو را داخل شکم بوقلمون بگذارید. با دستتان پوست سینه مرغ و اطراف آن را از گوشتشان جدا کنید سپس مواد کره را که آماده کردید به زیرپوست بوقلمون بمالید و پخش کنید و بقیهی آن را هم روی پوست بوقلمون بمالید و بگذارید در یخچال به مدت یک شب بماند.
سپس روزی که میخواهید بوقلمون را درست کنید یک مقدار روغن زیتون روی بوقلمون بریزید و در فر بگذارید با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و سپس از فر بیرون آورید و روی بوقلمون را با بیکن بوقلمون بپوشانید برای اینکه گوشت بوقلمون خشک نشود هر یک ساعت یک بار از فر بیرون بیاورید و آب بوقلمون را روی آن بریزید و دوباره در فر بگذارید به مدت ۲ ساعت و نیم با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزد. نوش جان
نکته: پخت بوقلمون بستگی به کوچک و بزرگی آن دارد اگر بزرگ باشد زمان بیشتری برای پختن بوقلمون میخواهید.