آذربایجان

دسرها و شیرینی های معروف کشور آذربایجان | Azerbaijan 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

شیرینی های معروف باکو

کشور آذربایجان و شهر باکو یکی از مقاصد گردشگری محبوب در میان ایرانیان است و هر ساله ایرانیان زیادی به آذربایجان سفر می کنند. از آنجایی که آذربایجان کشور همسایه ایران است و فاصله نزدیکی دارد، سفر به این کشور سفری مقرون به صرفه برای شما و خانواده تان خواهد بود. شهر باکو و کلا کشور آذربایجان علاوه بر جاذبه های طبیعی بسیار زیبا و مکان های تاریخی منحصر به فرد، مقصدی بسیار عالی برای امتحان کردن غذاهای خوشمزه و لذیذ نیز می باشد. غذاهای آذری نیز مانند غذاهای ایرانی آوازه ای بلند دارند و بسیار شبیه غذاهای ایرانی هستند. در ادامه همراه تاپ تراول باشید تا با شیرینی های معروف باکو بیشتر آشنا شوید.

گوگال (Gogal)

گوگال یک نوع شیرینی سنتی تهیه شده از خمیر پف دار است که درون آن را با مواد مختلف پر می کنند. این شیرینی در دو نوع شیرین و شور تهیه می شود. برای مواد درون آن معمولا از مخلوط کره، آرد و شکر و یا مخلوط آجیل خردشده و شکر استفاده می شود. برای تهیه این شیرینی از خمیر 9 و یا 12 لایه استفاده می کنند، هر چه لایه های خمیر بیشتر باشد شیرینی تردتر و خوشمزه تر می شود.شیرینی های معروف باکو

تور اروپا

باقلوا (Pakhlava)

باقلوا هم دسر محبوبی است که از لایه‌های بسیار نازک خمیر و آجیل خردشده و عسل تهیه می‌شود. از قدیم باقلواهای آذربایجان را به شکل لوزی برش می‌دادند و در وسطش آجیل می‌گذاشتند. مردم آذربایجان بیشتر در ایام عید نوروز باقلوا درست می‌کنند.

شیرینی های معروف باکو
شیرینی های معروف باکو

بادام بورا (Badambura)

بادام بورا یکی از شیرینی‌های مخصوص آذربایجان است که بیشتر در باکو تهیه می‌شود و اشکال مختلفی دارد و با شکر، دارچین و آجیل ریز خردشده پخته می‌شود.شیرینی های معروف باکو

شکر بورا (Shekerbura)

شکربورا یکی از دسرهای پرطرفدار در آذربایجان است که در سراسر این کشور یافت می‌شود. این دسر، پای‌های شیرینی هستند که داخل آن‌ها را بادام، فندق، گردو و مخلوطی از شکر و عسل پر کرده‌اند.

شیرینی های معروف باکو
شیرینی های معروف باکو

حلوا شکی (Shaki baklava – halva)

شهر شکی در آذربایجان خوراکی‌های بسیار خوشمزه‌ای دارد. علاوه‌ بر آبگوشت معروفشان، حلوای بسیار لذیذی هم دارند. این حلوا که به آن باقلوای شکی هم می گویند از خمیر سرخ‌شده‌ی ویفر نازک، آجیل خردشده و عسل تهیه می‌شود. این حلوا بسیار خوشمزه است و ارزش سفر به شکی را دارد.شیرینی های معروف باکو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *