رستوران بوراک در استانبول
یکی از لذتبخشترین نیاز و فعالیت در زندگی غذا خوردن است. هرکشوری متناسب با فرهنگ و شرایط اقلیمی که دارد در آن غذاهای متنوع یافت میشود و با سفر به آن کشور میتوان آنها را خورد و امتحان کرد. شهر استانبول در ترکیه معدن خوردنیهای خوشمزه و گوناگون است. یکی از مکانهایی که در استانبول قرار دارد و میتوان در آن غذاهای فوقالعاده خوشمزه و همچنین با ظاهری بسیار متفاوت و جذاب را بخورید، رستوران بوراک است. رستوران بوراک در استانبول یکی از پرطرفدارترین و معروفترین رستورانهای این شهر است و صاحب این رستوران بوراک اوزدمیر است که بسیار محبوب و پرطرفدار میباشد. در ادامه همراه مجله تاپ تراول باشید تا با رستوران بوراک در استانبول بیشتر آشنا شوید.
بوراک اوزدمیر
بوراک اوزدمیر مردی خوش خنده و بسیار پرانرژی است که صاحب رستورانهای بوراک است. او در فضای مجازی به خصوص اینستاگرام بسیار پرطرفدار بوده و افراد زیادی او را دنبال میکنند. بوراک در سال 1994 در شهر هاتای در ترکیه متولد شد. او در سن 16 سالگی آشپزی را آغاز کرد و این استعداد را از اجدادش و خانوادهاش به ارث برده است. روزی بوراک در شهر به یک رستوران کوچک رفت و از غذاهای بسیار خوشمزه آن رستوران دیدن کرد و این باعث شد که بوراک به فکر بزرگترین آرزویی که داشت افتاد. آشنایی دنیا با تنوع غذاهای زادگاهش یعنی هاتای به وسیله خودش بزرگترین آرزوی بوراک بود. شهر هاتای 150 غذا دارد که مرغ و گوشت در نمک کایا و تستی کباب، از بین این غذاها بسیار معروف و پرطرفدار هستند. در سال 2011 بوراک یک مغازه کوچک که فقط ظرفیت 15 نفر را داشت به کمک پدر و چهار برادر خودش اجاره کرد. او اسم رستوران کوچک خود را سفرهی شهر هاتای، گذاشت. این اولین قدم او برای برآورده کردن آرزویش بود.
علت معروف شدن بوراک چیست؟
یکی از دلایل معروف شدن بوراک، استعداد، سبک خاص و همچنین خلاقیتی است که او در آشپزی دارد. این سرآشپز معروف میگوید که عاشق آشپزی کردن است. او همیشه هنگام آشپزی لبخند به لب دارد و کمتر کسی است که در هنگام آشپزی او را بدور از لبخند زدن دیده باشد. بوراک هنگام آشپزی پرش و جست و خیز زیادی دارد و گاهی اوقات هم در هنگام آشپزی کردن میرقصد! که این نشان دهندهی علاقه زیاد او به این کار است. او پخت و پز خود را در مقیاسهای خیلی بزرگ انجام میدهد (کیکهای غول آسا، کبابهای چند متری و…) و همین عامل جذب بسیاری از افراد میشود. او انواع غذاهای شرقی مانند ترکی، لبنانی و یا حتی ایرانی هم درست میکند و یکی دیگر از دلایل معروف بودن او نیز همین است. بوراک با انجام این کارها آنقدر معروف شده که افراد مشهور زیادی از کشورهای مختلف به رستوران او میآیند. او برای استقبال از این افراد نام آنها را روی نان بربری مینویسد.
غذاهای رستوران بوراک
برای رفتن به این رستوران باید از قبل میز رزرو کنید زیرا تمام شعبههای این رستوران پرطرفدار بوده و اکثر اوقات شلوغ است. در منوی این رستوران انواع غذاهای مدیترانهای، ترکی، خاورمیانه، انواع کبابها و باربیکیوها وجود دارد. شما میتوانید باتوجه به سلیقه خود سفارش دهید. در شعبههای اتیلر و آسکارای رستوران بوراک هم صبحانه سرو میشود. شما میتوانید در این شعبهها صبحانههای سنتی ترکیه را سفارش دهید. صبحانههایی که در آن انواع پنیر، نان و بشقابهایی از انواع غذاهای مختلف وجود دارد. قیمت غذاهای این رستوران هم با توجه به کیفیت و طمع بینظیر غذا، مناسب است.
رستوران بوراک در معروفترین و لوکسترین مکانهای استانبول قرار دارد و در حال حاضر این رستوران سه شعبه در استانبول دارد.
شعبه اتیلر(Medeniyetler Sofrasi Etiler Czn Burak):شعبه اتیلر در خیابان نیسپ تیه قرار دارد. این خیابان یکی از معروفترین خیابانهای شهر استانبول است.
شعبه آکسارای(Hatay Medeniyetler Sofrasi Aksaray) : شعبه آکسارای زیباترین شعبه رستوران بوراک در استانبول است. افراد مشهور بسیاری مانند فوتبالیستها، هنرپیشهها و… به این رستوران میآیند. حتی رئیس جمهور ترکیه (اردوغان) هم به این رستوران آمده است.
شعبه تکسیم(Hatay Medeniyetler Sofrasi Taksim) : شعبه تکسیم به دلیل قرار گرفتن در زیباترین قسمت شهر که اکثر مسافران به آنجا میروند، یکی از شلوغترین شعبههای این رستوران است.