خورش ناز خاتون
خورش نازخاتون یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با انواع گوشت طبخ می شود. در این مقاله با طرز تهیه خورش ناز خاتون گیلانی و نکات اصولی در تهیه آن آشنا خواهید شد. در ادامه مطلب همراه تاپ تراول باشید.
مواد لازم در طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی
- بادمجان کوچک و قلمی یک کیلو
- گوشت بدون استخوان ۸۰۰ گرم
- نعنا و جعفری و کمی اسفناج ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پیاز یک عدد
- آبغوره یک فنجان
- روغن به میزان
مراحل تهیه خورش
ابتدا قابلمه ای مناسب فراهم کنید، پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه تکه های گوشت درون قابلمه تفت می دهیم و پس از گذشت چند دقیقه، به میزان سه لیوان آب بر روی مواد داخلی قابلمه اضافه می کنیم. در تابه ای جداگانه سبزی ها را به صورت کاملا بهداشتی و زیر خرد می کنیم و پس از سرخ کردن آن ها، گوشت پخته شده را به همراه کمی نمک، فلفل و آبغوره به محتویات تابه اضافه می کنیم و با کم نمودن حرارت شعله، اجازه می دهیم تا آب خورشت تبخیر شود و به اصطلاح خورشت ما جا بیافتد.
بادمجان ها را با حرارت ملایم، در تابه ای جداگانه سرخ کنید تا به صورت مغز پخت در بیایند و سپس آن ها را بر روی خورشت قرار دهید تا کمی از عطر و طعم خورشت نیز به بافت درونی بادمجان نفوذ کند و پس از پخت کامل، می توانید آن ها را در اطراف سینی و یا دیس بزرگی بچینید و به همراه مواد تهیه شده و همچنین پلو نوش جان کنید.