بار و کافی شاپ

انواع شکلات و هر آنچه که لازم است بدانید | Chocolate 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

انواع شکلات

شکلات به خوراکی‌های ساخته شده از کاکائو گفته می‌شود. این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زا، به‌طور معمول از ترکیب شیر، شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت‌های متفاوت ساخته می‌شود. شکلات جذاب‌ترین خوراکی جهان است. در ادامه مطلب همراه وب سایت تاپ تراول باشید تا با انواع شکلات و تاریخچه آن بیشتر آشنا شوید.

خاستگاه

کاکائو بومی آمریکای جنوبی، و آمریکای مرکزیاست و حداقل به مدت پنج هزار سال در این منطقه کشت می‌شده‌است. باقی‌مانده‌های شیمیایی که در سفال‌های باستانی پیدا شده نشان می‌دهد که مردم بومی مناطقی که امروز در محدوده اکوادور زندگی می‌کردند، از کاکائو به عنوان خوراک، دارو و نوشیدنی استفاده می‌کردند.یافته‌های باستان‌شناسی نشان‌دهنده کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس نزدیک به ۱۱۰۰ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس انگاشته می‌شد و از دانه‌های کاکائو هم به عنوان پول استفاده می‌کردند. درگذشته شکلات بیشتر در نوشیدنی‌های شکلاتی کاربرد داشته‌است.

تور اروپا

انواع شکلات

توسعه

والتر چارج من نخستین کسی بود که در ۱۷۲۹ (میلادی) امتیاز ساخت شکلات را دریافت کرد. در سال ۱۸۲۸ (میلادی) هلندی‌ها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی دانه‌های کاکائو را می‌گرفتند و از آن، کره کاکائو تهیه می‌کردند. از باقی‌مانده دانه کاکائو هم پودر کاکائو تهیه نمودند. همچنین با روش دیگری، شکلات را قلیایی نموده و به این ترتیب، مزه تلخ آن را از بین می‌بردند. از آن زمان بود که شکلات‌ها به شکل امروزی ساخته شد. گفته شده که جوزف فرای، نخستین کسی بود که در ۱۸۴۷ (میلادی) شکلات‌های امروزی را عرضه نمود که به راحتی قابل خوردن باشند. در ۱۸۴۹ (میلادی) جان کدبری نخستین آبنبات شکلاتی ساخت. در ۱۸۷۴ (میلادی) نخستین شکلات شیری اختراع شد.انواع شکلات

بر پایه درصد

شکلات‌ها معمولاً با شیر ترکیب می‌شود. هرقدر اندازه شکلات استفاده‌شده بیشتر باشد شکلات سیاه‌تر و تلخ‌تر می‌شود. شکلات‌ها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلت یا شکلات تلخ) درجه‌بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت‌فرنگی و مانند آن‌ها را برای مزه‌دادن به شکلات اضافه می‌کنند.انواع شکلات

بر پایه افزودنی‌ها

در شکلات‌های تخته‌ای از مغز میوه‌ هایی چون مغز گردو، فندق، بادام زمینی و مانند آن‌ها استفاده می‌شود. گاهی عسل، کارامل، مربا، کشمش یا شراب هم در ساخته شکلات به کار می‌رود. یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن انسان به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی هستند.انواع شکلات

بر پایه شرکت سازنده

شکلات مارس: این شکلات دردهه ۱۹۲۰ (میلادی) در مینه‌سوتا توسط فرانکلین کلارنس مارس ساخته شد. نام پیشین آن «شکلات میلکی وی» بود. بسته‌بندی امروزی آن به ۱۹۳۲ (میلادی) شعبه انگلستان بازمی‌گردد. بود و توسط فارست مارس پسر فرانک هدایت می‌شد.

اسمارتیز: تنوع رنگ و شکل بسته‌ بندی قرص مانند اسمارتیز آن باعث جهانی‌شدن آن شد.

کیت کت: کیت کت را شرکت نستله در ۱۹۱۱ (میلادی) تولید کرد. اما بادام زمینی در ۱۹۲۳ (میلادی) افزوده شد.

اسنیکرز و تویکس: اسنیکرز یکی از تولیدات جانبی مارس اینکورپوریتد است که در ۱۹۳۰ (میلادی) به بازار آمد. این شکلات به دلیل انرژی زیادُ خیلی زود جهانی شد. امروزه فروش سالیانه این شکلات نزدیک به ۲ میلیارد دلار آمریکا است. تویکس محصول دیگری از مارس اینکورپوریتد است که در ۱۹۷۹ (میلادی) عرضه شد.

توبلرون: تئودور توبلور (۱۸۷۶–۱۹۴۱) شکلات توبلورن را در ۱۹۰۸ (میلادی) در سوئیس ساخت. گفته می‌شود شکل کوه‌های آلپ الهام‌بخش مثلث مانند ساختن توبلرون شده‌اند. البته، خوردن شکلات مثلث‌مانند آسان نیست.

نوع سیاه معروف به شکلات تلخ آن به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان جلوی تولید رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و بنابراین مفیدتر است. همچنین مصرف این ماده به راحتی از پوکی استخوان پیشگیری کرده و سرعت پیشرفت آن را کاهش می‌دهد.

انواع شکلات
انواع شکلات

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

Required fields are marked *