رپورتاژ آگهی

راهنمای اخذ اقامت ترکیه 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

چگونه اقامت ترکیه بگیریم ؟

کشور ترکیه یکی از مقاصد مهم مهاجرت ایرانیان می باشد که به روش های مختلفی مانند کار، تحصیل، خرید ملک، سرمایه گذاری، ازدواج و پناهندگی متقاضیان مهاجرت را می پذیرد. این کشور قدرتمند با پیشرفت های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در سالهای اخیر مورد توجه مهاجران سراسر جهان مخصوصا ایرانیان قرار گرفته است. مانند هر کشور دیگری، مهاجرت به ترکیه نیز روشها، شرایط و قوانین مربوط به خود را دارد که با توجه به ملیت و هدف سفر، افراد برای ورود و اقامت باید مجوز لازمه را داشته باشند. اقامت در ترکیه به دو قسمت دائم و موقت تقسیم میشود و معمولا به تمامی متقاضیان اقامت دائم ترکیه ابتدا اقامت موقت قابل تمدید برای 5 تا 8 سال داده میشود و پس از آن درصورت داشتن شرایط مورد نظر اداره مهاجرت ترکیه ، اقامت موقت را به اقامت دائم تبدیل می کنند.

کشور ترکیه ، ایران و بسیاری دیگر از کشورها موافقت نامه هایی درخصوص اخذ ویزا امضا کرده اند که بر اساس آن به شهروندان این کشورها اجازه میدهد تا 90 روز به صورت متوالی یا جداگانه در هر 180 روز بدون ویزا به ترکیه سفر کنند. برای اقدام به مهاجرت به ترکیه افراد ملزم به دریافت مجوز اقامت هستند که به صورت میانگین 80 دلار هزینه داشته و مدارک زیر را نیاز دارند :

تور اروپا
  • فرم تکمیل شده درخواست مجوز اقامت
  • اصل و کپی پاسپورت معتبر
  • چهار قطعه عکس بیومتریک
  • اثبات منابع مالی کافی برای مدت اقامت
  • دعوتنامه از شخص یا شرکت (در صورت وجود)
  • بیمه پزشکی معتبر

اقامت ترکیه

انواع روش های مهاجرت به ترکیه :

1- اقامت کوتاه مدت ترکیه

اقامت کوتاه مدت ترکیه برای افرادی که با هدف گردشگری، خرید و فروش اموال، پزشکی و درمانی، تحقیقات پژوهشی، گذراندن دوره های زبان و یا اهداف بشردوستانه به ترکیه سفر می کنند مناسب میباشد. مجوز اقامت کوتاه مدت معمولا حداکثر برای دو سال صادر می شود و تحت شرایط خاصی قابل تمدید می باشد.

2- اقامت تحصیلی ترکیه

همگام با رشد اقتصادی و فرهنگی ترکیه، سیستم آموزشی این کشور نیز رشد و توسعه مناسبی داشته و با ارائه دانشگاههای در سطوح جهانی به یکی از مقاصد مهاجرت دانشجویان خارجی تبدیل شده است. اقامت تحصیلی ترکیه به آن دسته از دانشجویانی داده میشود که از یکی از دانشگاههای معتبر ترکیه پذیرش گرفته، در آزمون Yos پذیرفته شده و مدارک مورد نیاز را ارائه کنند.

3- اقامت کاری ترکیه

هر فرد خارجی که بخواهد در ترکیه اقدام به کار کند باید مجوز کار ترکیه را دریافت کند. برای دریافت این مجوز در ابتدا باید یک پیشنهاد شغلی یا قرارداد کاری از یک کارفرمای ترکیه ای که مورد تایید وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه باشد، داشته باشید. به یاد داشته باشید که تنها در صورتی می توانید شروع به کار کنید که مجوز کار و اجازه اقامت در ترکیه را دریافت کرده باشید.

4- اقامت ترکیه از طریق ازدواج

یکی از روشهای نسبتا آسان مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج با یک فرد تبعه این کشور می باشد. در واقع ویزای ازدواج ترکیه یکی از انواع اقامت خانوادگی می باشد و مهمترین اصل در دریافت آن اثبات تمکن مالی فرد تابع ترکیه می باشد؛ البته ویزای خانوادگی علاوه بر همسر، شامل فرزندان و وابستگان درجه یک متقاضی میشود. مدت اعتبار ویزای ازدواج (و خانوادگی) سه ساله بوده و پس از بررسی توسط یک بازرس در طی این مدت، بعد از پنج سال به فرد متقاضی اقامت دائم ترکیه داده خواهد شد.

5- اقامت ترکیه از طریق خرید ملک

یکی از روش های جدید و پرطرفدار مهاجرت ، خرید ملک در ترکیه می باشد، زیرا با توجه به قوانین سالهای اخیر دولت ترکیه در سرمایه گذاری املاک، متقاضیان می توانند با مبلغ کمی سرمایه گذاری در ملک اقامت ترکیه را بدست آورند. افراد خارجی با خرید ملک (یا املاک) به ارزش 250هزار دلار در کشور میتوانند اقامت یک ساله ترکیه را به دست آورند و تا زمان داشتن املاک به ارزش ذکر شده به راحتی اقامت خود را تمدید کنند. پس از چند سال اقامت موقت متوالی توسط سرمایه گذاری در املاک (یا بانک ها به ارزش 500هزار دلار) امکان دریافت اقامت دائم نیز فراهم میشود.

6- اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت

مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت یکی از سریع ترین روشهای دریافت مجوز اقامت ترکیه میباشد، شرایط راه اندازی کسب و کار برای خارجیان همانند افراد محلی می باشد. سرمایه گذاران میتوانند هر شرکتی که در قانون تجاری ترکیه تعریف شده را راه اندازی کنند و بوسیله آن اقامت یک یا دو ساله و قابل تمدید ترکیه را بدست آورند.

7- اقامت دائم و تابعیت ترکیه

مجوز اقامت دائم ترکیه برای مهاجرینی که حداقل هشت سال اقامت موقت و پیوسته ترکیه را داشته اند به مدت نامحدود صادر میشود. تابعیت ترکیه نیز به مهاجرینی که پنج سال اقامت موقت ترکیه را با وقفه کمتر از شش ماه داشته اند اعطا میشود. البته برای دریافت اقامت دائم و تابعیت شرایط و قوانین دیگری علاوه بر داشتن سابقه اقامت موقت، لازم است:

  • روابط خوبی با کشور ترکیه داشته و بتوانید در سطح ابتدایی ترکیه ای صحبت کنید
  • سابقه کیفری و بیماری حاد جسمی و روحی نداشته باشید (تهدیدی برای نظم و امنیت نباشید)
  • درآمد کافی برای حمایت از خود و وابستگانتان داشته باشید
  • در سه سال اخیر هیچ کمک اجتماعی از نهادها و سازمان های دولتی دریافت نکرده باشید
  • بیمه درمانی معتبر داشته باشید

موسسه سروش سعادت با در اختیار داشتن متخصصین حقوقی مجرب در واحدهای مختلف و اشراف کامل بر قوانین بین المللی به روز، در زمینه اقامت و مهاجرت به ترکیه از روش های مختلف، فعالیت دارد و بالاترین آمار را در این زمینه به خود اختصاص داده است. راز موفقیت این موسسه علاوه بر بهره مندی از تخصص افراد، ضمانتی است که به متقاضی داده میشود تا در صورت عدم موفقیت در دریافت ویزا یا اقامت، مبلغ قرارداد برگشت داده میشود؛ که این نشان از اطمینان مجموعه به پرسنل خود و موفقیت آمیز بودن بیش از 90 درصد پروژه ها دارد. جهت ارتباط با کارشناسان موسسه سروش سعادت و دریافت مشاوره جهت امور حقوقی مربوط به مهاجرت با شماره 02126705356 تماس یا توسط وب سایت مجموعه اقدام فرمایید.

منبع : www.emigrationvip.com

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

Required fields are marked *