استرالیا، یک مقصد جذاب برای مهاجرت
استرالیا یکی از مقاصد جذاب جهان هم برای مسافرت و هم برای اقامت است. سالانه میلیونها توریست از طبیعت خاص این کشور بازدید میکنند و از مناظر خاص آن به ویژه در سواحل جنوب شرقی و البته شهرهای مدرن لذت میبرند. در مقابل بسیاری هم این کشور را برای مهاجرت و اخذ اقامت دائم انتخاب کرده و به دنبال این هستند تا از طریق راههای مختلف موفق به این کار شوند. راههایی چون تحصیل، پناهندگی، سرمایهگذاری و … . در ادامه راههای اخذ ویزا و اقامت در این کشور را با هم مرور خواهیم کرد.
ویزای توریستی استرالیا
از آنجایی که مناظر تاریخی و طبیعی منحصر به فردی در کشور استرالیا وجود دارد، یکی از انتخابها جذاب برای سفرهای توریستی است. علاوه بر این شهرهای صنعتی و مدرن با مراکز فروش جذاب هم دلیلی است تا افراد برای سفرهای خارجی این کشور را انتخاب کنند. به همین خاطر سالانه تعداد زیادی از افراد برای اخذ ویزای توریستی استرالیا اقدام میکنند.
همچنین خانوادههایی که نزدیکان و عزیزان آنها در این کشور اقامت دارند هم برای سفر و تازه کردن دیدار به ویزای توریستی استرالیا نیاز دارند. در کنار این موارد برای شرکت در کنفرانسهای علمی و تجاری هم باید ویزای توریستی داشت. با این تفاسیر ویزای توریستی استرالیا را میتوان به سه دسته ویزای توریستی دیداری، ویزای توریستی با تضمین مالی اسپانسر و ویزای توریستی برای بیزینس تقسیم کرد. مدت اعتبار این ویزاها 3 ماهه، ۶ ماهه و یکساله است. برای اطلاع از شرایط این نوع ویزا و مدارک مورد نیاز بهتر است از یک مجموعه مطمئن در این زمینه راهنماییهای لازم را دریافت کنید.
اقامت در استرالیا
در سفر به استرالیا، به خصوص اگر این کشور را برای کار و زندگی بپسندید؛ راههای زیادی برای دریافت اقامت دائم آن وجود دارد. برای مثال اداره مهاجرت این کشور بیشتر از روش اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری استقبال میکنند و این روش یکی از روشهای مطمئن برای دریافت اقامت این کشور است.
اقامت در استرالیا از طریق سرمایه گذاری
استانداردهای بالا زندگی و به همراه آن، شرایط اقتصادی ایدهآل این کشور باعث شده تا چشماندازی عالی برای مهاجرت باشد. یکی از راههای کم ریسک برای اخذ اقامت در استرالیا سرمایه گذاری است. البته در عین امن بودن این روش، قوانینی هم برای آن وجود دارد که با دانستن آن از احتمال سلب مالکیت و ریجکت شدن درخواست برای اقامت میکاهد. روشهای سرمایه گذاری در این کشور متعدد است اما یکی از مهمترین این روشها کارآفرینی و سرمایهگذاری در یک استارت آپ است.
ویزای کارآفرینی استرالیا
برای اخذ ویزای سرمایهگذاری استرالیا، بر اساس قوانین این کشور در حوزه مهاجرت، سرمایهگذاران و کارآفرینان با شروع یک فعالیت که در جهت تجاری سازی محصول و یا ارائه خدماتی نو باشد میتوانند در این کشور اقامت داشته باشند. به ویژه اگر این محصول یا خدمات مربوط به یک حوزه نو باشد با استقبال بیشتری هم مواجه خواهد شد و کار برای اخذ اقامت راحتتر میشود.
شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا
ویزای سرمایه گذاری و ویزای کارآفرینی استرالیا زیر گروه ویزاهای 188 این کشور قرار دارد و برای اخذ آن باید شرایط خاصی است که مهمترین آنها عبارتند از:
- محدوده سنی: افراد متقاضی این نوع ویزا نباید بالای 55 سال سن داشته باشند.
- مدرک زبان: افرادی که برای این نوع اخذ ویزا اقدام میکنند باید حداقل دارای مدرک زبان IELTS 6 باشند.
- ارائه طرح تجاری: نکته بعدی ارائه یک پروپوزال تجاری در رابطه با ایدهای است که برای کارآفرینی یا سرمایه گذاری در یک شرکت دارید.
- برخورداری از تمکن مالی: متقاضیان باید دارای تمکن مالی باشند که میزان آن باید 800،000 دلار استرالیا باشد. در کنار اسنادی که دال بر تمکن مالی فرد هستند، وی باید برنامه کاری خود را برای فعالیت تجاری مدنظر به اداره مهاجرت استرالیا تسلیم کند.
در صورتی که مدارک کامل باشد، طبق یک جدول امتیازبندی، شرایط فرد سنجیده شده و باید موفق به کسب 65 امتیاز شود و بعد از آن برای اخذ ویزا اقدام کند. با حضور مستمر 4 ساله و فعالیت در این کشور میتوان برای اخذ اقامت دائم اقدام کرد.
ویزای استارت آپ استرالیا
یکی دیگر از روشهای خوب برای اقامت در این کشور اخذ ویزای استارت آپ استرالیا است که در ایالتهای جنوبی این کشور سادهتر از دیگر ایالتهاست؛ زیرا استرالیا به دنبال جذب سرمایهگذار در این کشور به ویژه در این مناطق است.
برای این کار فرد باید هیچ گونه خویشاوندی با صاحبان شرکت یا سرمایه در این کشور نداشته باشد. دارای مهارت و سابقه در این زمینه باشد و اثبات کند که توانایی انتقال و تجربه به نیروی کار فعال در این کشور را داراست. دیلیت نیز باید تأیید کند که فرد توانایی و مهارت لازم را در این زمینه دارد. دیگر شرایط آن هم به شرح زیر است:
- محدوده سنی: افزاد متقاضی این نوع ویزا نباید بالای 45 سال سن داشته باشند
- تسلط به زبان انگلیسی: ارائه مدرک آیلتس یا PIE که نشاندهنده این تسلط باشد
- داشتن تخصص و تمکن مالی که البته برای تمکن مالی شرایط خاصی مشخص نشده است
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه و سلامت
بعد از تأیید دولت و پذیرش فرد، وی میتواند برای اخذ ویزا و کارهای مربوط به مهاجرت اقدام کند. پس از اقامت موقت و در صورت استمرار کار هم، فرد میتوانید برای اخذ اقامت دائمی در این کشور اقدامات لازم را انجام دهد.
سخن پایانی
ویزاپیک به صورت تخصصی در زمینه مهاجرت به استرالیا فعالیت دارد. کادر حرفهای این مجموعه متشکل از مشاوران و وکلا فعال در این زمینه شرایط مهاجرت را برای شما روشن خواهند کرد و به شما در انتخاب بهترین روش که با شرایط شما منطبق باشد کمک خواهند کرد. با استفاده از خدمات ویزاپیک شما را با تمام ریزهکاریهای قانونی برای مهاجرت به استرالیا آشنا خواهید شد. همچنین مطمئن میشوید از طریق یک مجموعه که دارای سابقه درخشان در این زمینه است، اقدامات مربوط به مهاجرت خود را پیگیری میکنید.
تیم محتوا
مطالب مرتبط
معتبرترین بلیط پروازهای خارجی با علی بابا
سفر به جهانی بدون مرز را با پاسپورت دومینیکا
خرید بلیط هواپیما تهران | ره بال آسمان
موضوعات داغ
جاهای دیدنی تهران + تفریحات، آدرس و توضیحات
در این مقاله از وب سایت گردشگری تاپ تراول درباره جاهای دیدنی تهران سخن خواهیم گفت پس اگر قصد…
جاهای دیدنی درگز، استان خراسان رضوی را بیشتر بشناسید
جاهای دیدنی درگز در این مقاله از معرفی دیدنی استان خراسان رضوی شما را با جاهای دیدنی درگز که…