میدانیم دیگر! اگر قرار است ویزای آمریکا یا کانادا را بگیریم، چارهای نداریم جز اینکه حداقل یک بار به مراکز صدور ویزای این دو کشور در امارات، ترکیه، ارمنستان و… مراجعه کنیم.
تازه فرقی هم ندارد! چه بخواهیم مصاحبۀ ویزای آمریکا را انجام بدهیم و چه مراحل انگشتنگاری ویزای کانادا را، چون کشورمان با این دو کشور روابط دیپلماتیک ندارد، باید حتما سری به سرزمینهای همسایه بزنیم؛
منتها از شما که پنهان نیست! همین رفتوآمدها هزینۀ نسبتا زیادی دارد و ممکن است مشکلساز باشد. بهخصوص که گهگاه، افراد مجبور میشوند چند مرتبه از کشور خارج شوند!
حالا سوال اصلی همین است که آیا راهی برای کمکردن این رفتوآمدها و کاهش هزینهها وجود دارد؟ یعنی بهجای اینکه مدام در پرواز باشیم و از این کشور به آن کشور برویم، میتوانیم در خانه بمانیم و ویزای آمریکا یا کانادا را دریافت کنیم؟ جوابش «بله» است! اما بگذارید «چطوری»اش را در ادامه برایتان بگوییم. همراهمان باشید.
اخذ ویزای آمریکا و کانادا
ببینید! یکی از مراحل مهمی که در فرایند اخذ ویزای آمریکا و کانادا وجود دارد، مصاحبهکردن با افسر سفارت آمریکا و پیشبردن مراحل انگشتنگاری ویزای کاناداست. خوب! حالا کجا باید این کارها را انجام بدهیم؟ آمریکا و کانادا که هیچ کنسولگری یا سفارتی در داخل کشورمان ندارند.
راهحلش این است: سفر به یکی از کشورهای امارات، ارمنستان و ترکیه؛ البته میتوانیم به سایر کشورها هم سفر کنیم؛ منتها این 3 کشور را به این خاطر توصیه میکنیم که سفارت آمریکای آنها اجازه میدهد مصاحبهمان را به زبان فارسی انجام بدهیم؛ درحالیکه در دیگر کشورها چنین فرصتی نداریم.
خوب! حالا فرض میکنیم کارهایمان را هم انجام دادیم و قرار شد ویزایمان صادر شود. در این صورت چه اتفاقی میفتد؟ آیا همانلحظه ویزای ایالات متحده یا کانادا را دریافت میکنیم؟ خیر! در چنین حالتی از ما میخواهند که چند روز بعد، دوباره برای دریافت ویزایمان به همان مرکز مراجعه کنیم.
اما مگر اقامت در یک کشور خارجی به همین سادگی هاست؟! چون جدا از موضوعات قانونی، هزینۀ سکونت در آن سرزمین هم میتواند یک مشکل جدی باشد. تازه اگر بخواهیم به کشورمان هم برگردیم، چند روز بعد دوباره باید برای دریافت ویزایمان میلیونها تومان هزینه کنیم و بلیت رفتوبرگشت بخریم.
پس چه کنیم؟
«نه پای رفتن از اینجا و نه طاقتی که بمانیم»؟!
نه! در عوض، پیکاپ میکنیم.
نمیدانید منظورمان چیست؟ ایرادی ندارد. بیایید تا بگوییم از چه حرف میزنیم.
پیکاپ پاسپورت یعنی چه؟
اگر در لغتنامهها بهدنبال معنی این واژه بگردیم، میبینیم که نوشتهاند «pickup» معادل برداشتن یا تحویلگرفتن یک محموله است. بیراه هم نیست؛ چون در صنعت گردشگری و مهاجرت، پیکاپ پاسپورت یعنی تحویلگرفتن پاسپورت شخص، بردن آن به سفارت آمریکا یا کانادا در کشور خارجی و بازگرداندن گذرنامه به صاحبش.
متوجه شدید؟ با پیکاپ پاسپورت آمریکا یا کانادا، دیگر احتیاجی نیست خودمان کیلومترها پرواز کنیم و دوباره راهی سرزمینهای همسایه بشویم؛ بلکه کارگزار یک مجموعه مهاجرتی معتبر پاسپورتمان را دریافت میکند تا پس از چسباندن ویزا به آن، گذرنامه را برگردانده و تحویلمان بدهد.
پس بگذارید به سوال «پیکاپ چیست؟» اینگونه پاسخ بدهیم که پیکاپ پاسپورت، همان راهحل معجزهآسایی است که نهتنها در وقت شما صرفهجویی میکند، بلکه باعث میشود پولتان هم در جیبتان بماند و از شر میلیونها تومان خرج اضافی خلاص شوید!
تازه با پیکاپ پاسپورت، شعارمان هم عملی میشود! اینگونه که در خانه میمانیم و ویزای آمریکا یا کانادا میگیریم. به همین سادگی!
برای پیکاپ پاسپورت باید چه کار کنیم؟
اول از همه، باید یک موسسه مهاجرتی معتبر پیدا کنیم. موسسهای که در زمینه پیکاپ پاسپورت کانادا یا آمریکا تخصص داشته باشد و بتواند حسابی خیالمان را راحت کند؛ چون قرار است یکی از مدارک هویتی حساسمان را به آنها بسپاریم؛ بنابراین باید از کیفیت و صداقت کارشان اطمینان داشته باشیم.
از سوی دیگر، باید موسسات نامعتبر را هم بشناسیم! چون آنها با ارائۀ قیمتهای کم و پیشنهادهای ترغیبکننده، طوری رفتار میکنند که در نهایت گذرنامهمان را به ایشان بسپاریم. در حالی که معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظار پاسپورتمان خواهد بود؛
مثلا نمیدانیم آیا گذرنامهمان بهسلامت راهی کشور مقصد میشود یا نه! حتی تضمینی هم نیست که آنها از پاسپورتمان سوءاستفاده نکنند؛ بهخصوص که مجموعههای نامعتبر، این اسناد را بدون اطلاع مراجع قانونی از کشور خارج میکنند! خوب در این حالت که پیگیری وضعیت گذرنامه عملا ناممکن است، چه تعهدی وجود دارد آنها از اطلاعات هویتیمان سوءاستفاده نکنند؟!
تازه! برخی از این موسسات غیرقانونی، پاسپورتها را از طریق رانندگان تزانزیت به کشورهای دیگر میفرستند و برخیشان هم مسافران حاضر در فرودگاه را قانع میکنند که گذرنامۀ ما را حمل کنند. همینقدر ترسناک، خطرناک و مجرمانه!
بنابراین همانطور که کمی قبل گفتیم، مهمترین اقدام برای پیکاپ پاسپورت، تحقیق دربارۀ موسسات گوناگون و کسب شناخت کافی از آنهاست؛ منتها بعد از اینکه یک مجموعۀ معتبر پیدا کردیم، دیگر کار خاصی نداریم. فقط کافی است مدارکی را که میخواهند برایشان بفرستیم و ویزایمان را دریافت کنیم.
اما خوب چگونه مجموعههای معتبر را تشخیص بدهیم؟ اصلا در ایران موسسه معتبری هست که خدمات پیکاپ داشته باشد؟
آیا موسسه معتبری برای پیکاپ پاسپورت وجود دارد؟
متر و معیار ما در اعتبارسنجی یک موسسه مهاجرتی، اول عملکرد آن مجموعه است و سپس مجوزهای قانونیاش؛ یعنی اول میبینیم آن موسسه در طول مدت فعالیتش، تا چه حد توانسته رضایت مراجعینش را جلب کند و بعد که خیالمان راحت شد، سراغ موضوعات حقوقی میرویم.
چرا؟ چون میدانیم پاسپورت دیگران را نباید سرخود از کشور خارج کنیم! بلکه برای این کار، باید از پلیس گذرنامه مجوز بگیریم؛ پس اگر موسسهای را دیدیم که در کنار عملکرد مناسب، این مجوزها را هم داشت، میتوانیم به آن اعتماد کنیم و از خدمات پیکاپ پاسپورتش استفاده کنیم.
حالا آیا همچین موسسهای هم وجود دارد؟ بله! در طی سالیان اخیر، موسسه مهاجرتی حامی مهاجر توانسته با اخذ مجوزهای قانونی و جلب رضایت مراجعینش، به یکی از قطبهای پیکاپ پاسپورت آمریکا و کانادا در ایران تبدیل شود. در ادامه، بیشتر راجعبه این موضوع صحبت میکنیم.
چرا پیکاپ پاسپورت با حامی مهاجر؟
خوب اصلا وجهتمایز حامی مهاجر چیست؟ چرا خدماتش با چنین استقبالی روبهرو شده؟ بیایید تا با برخی از ویژگیهای پیکاپ پاسپورت حامی مهاجر آشنا شویم.
سرعت، دقت و امنیت در پیکاپ پاسپورت
یکی از نکات جالبتوجه در خصوص پیکاپ پاسپورت حامی مهاجر این است که با وجود سالها فعالیت، تاکنون نشده آنها اشتباهی در این خصوص داشته باشند، گذرنامهای را گم کنند یا فرایند پیکاپ را دیرتر از موعد تکمیل کنند! پس شاید بشود گفت یکی از وجوه تمایز این مجموعه، همین سرعت و دقتی است که آنها در پیکاپ پاسپورت بهکار میگیرند.
وجود سامانه آنلاین پیگیری وضعیت پاسپورت
از جمله مزایای حامی مهاجر این است که با آنها، میتوانید وضعیت پاسپورتتان را لحظهبهلحظه پیگیری کنید و خیالتان راحت شود. این در حالی است که موسسات نامعتبر نهتنها چنین امکانی را که فراهم نمیکنند، بلکه اگر مشکلی هم پیش بیاید، بههیچوجه پاسخگوی ما نخواهند بود!
پیکاپ پاسپورت، بدون نیاز به وکالتنامه
بله! احتمالا شما هم دلتان راضی نمیشود که به یک فرد یا موسسۀ دیگر وکالتنامۀ محضری بدهید؛ چون بیتعارف، کمی نگرانکننده است! به همین خاطر هم در موسسۀ مهاجرتی حامی مهاجر، احتیاجی به ارائۀ وکالتنامه نیست. فقط کافی است رضایتنامهای به کارگزاران این مجموعه بدهید تا ویزایتان را دریافت کنند.
دارای مجوز رسمی از پلیس گذرنامه
یادتان هست؟ گفتیم برای خروج پاسپورت از کشور، حتما به مجوز قانونی نیاز داریم. بسیار خوب! این هم از این! حامی مهاجر دارای مجوز رسمی از پلیس گذرنامه است و همین، خودش مهمترین وجه تمایز آن با موسسههایی است که بدون مجوز، خدمات پیکاپ پاسپورت ارائه میدهند.
پیکاپ پاسپورت از سراسر ایران
فرقی ندارد! چه تهران باشید و چه اصفهان، شیراز، مشهد، اهواز، تبریز، همدان، کردستان، گیلان، سیستان و… هم میتوانید حضورا به این مجموعه مراجعه کنید و هم میتوانید مدارکتان را به آدرس «تهران، مرزداران، برج الوند، طبقه 11، حامی مهاجر» ارسال کنید تا کارگزاران این موسسه، مراحل دریافت ویزایتان را پیش ببرند.
مدت زمان اخذ ویزای آمریکا و کانادا با پیکاپ
بسیار خوب! حالا که دانستیم معیار تشخیص یک موسسه معتبر چیست، بگذارید ببینیم آن موسسه، پیکاپ پاسپورت آمریکا یا پیکاپ پاسپورت کانادا را در طی چند روز انجام میدهد. پس سوالمان این است: «مدت زمان پیکاپ پاسپورت چقدر است؟»
ببینید! پیکاپ پاسپورت به چند عامل مختلف بستگی دارد؛ مثل تعداد پاسپورتهای ارسالی یا عملکرد پست خارجی که در ادامه توضیحشان میدهیم؛ منتها در یک نگاه کلی، پیکاپ معمولا بین 10 روز کاری تا 3 هفته زمان میبرد؛
البته همانطور که گفتیم، این یک تخمین کلی است. برای تعیین بازۀ زمانی دقیق، کارشناسان مجموعههای مهاجرتی مثل مجموعۀ حامی مهاجر، وضعیت پروندۀ ما را بررسی میکنند و تاریخ مشخصی را برای تکمیل روند پیکاپمان اعلام میکنند.
بسیار خوب! بپردازیم به عوامل موثر در بازۀ انجام پیکاپ.
تعداد پاسپورتهای ارسالی
ماجرا از این قرار است که در مجموعههای مهاجرتی، معمولا یک روز از هفته را به پیکاپ پاسپورت اختصاص میدهند. اما اگر بهجای هفتهای یک بار، هر هفته دو یا سه بار پاسپورتها را به خارج از کشور بفرستند چه؟
خوب در این شرایط، پاسپورت ما دیگر منتظر آن روز موعود نمیماند! بلکه زودتر به دست مرکز موردنظر میرسد. این، همان امکانی است که در موسسههای انگشتشماری مثل موسسه مهاجرتی حامی مهاجر فراهم شده تا کار پیکاپ ویزایمان زودتر از حد معمول به سرانجام برسد.
عملکرد پست آن کشور خارجی
آیا میدانستید که حتی اگر خودمان برای دریافت ویزا برویم، مسئولان سفارت آمریکا یا دفتر VAC کانادا، هیچ مدرکی را از ما نمیپذیرند؟ نه که با ما مشکلی داشته باشند، نه! منتها قصه این است که این مراکز، اسناد را فقطوفقط از پست آن سرزمین تحویل میگیرند!
پس ما هم چارهای نداریم جز اینکه مدارکمان را به دست پست بسپاریم. حالا این دیگر به توان سرویس پستی، کیفیت و سرعتش برمیگردد که بستۀ ما را در طی چند روز به مقصد برساند؛ البته موسسات مهاجرتی معتبر، معمولا سرویسهایی را انتخاب میکنند که بهترین عملکرد را در جابهجایی بستههای پستی داشتهاند.
مدارک لازم برای پیکاپ پاسپورت
این را هم بگوییم و تمام!
مدارک لازم برای پیکاپ پاسپورت، بسته به اینکه خواستهمان پیکاپ پاسپورت آمریکاست یا کانادا، متفاوت است.
جدا از این، مدارک پیکاپ از ارمنستان، ترکیه و امارات هم با یکدیگر فرقهایی دارند!
در ادامه، مدارک لازم برای پیکاپ پاسپورت آمریکا از دبی و مدارک لازم برای پیکاپ پاسپورت آمریکا از ایروان را مینویسیم تا خودتان این تفاوتها را ببینید و بهتر متوجۀ موضوع بشوید. برای کسب اطلاعات تکمیلی، میتوانید سوالات خود را با کارشناسان مجموعۀ حامی مهاجر مطرح کنید.
مدارک لازم برای پیکاپ ویزا از دبی
- پاسپورت امضاشده
- رضایتنامۀ امضاشده
- ارائۀ برگۀ کوریر (اگر نیست، یوزرنیم و پسورد حسابکاربری خود را ارائه کنید)
- ارائۀ برگۀ آبی یا سفید
- یک قطعه عکس 5*5
- ارائۀ فرم DS-160 یا فرم I-20 (برای ویزای دانشجویی آمریکا)
مدارک لازم برای پیکاپ ویزای آمریکا از ارمنستان
- پاسپورت
- ارائۀ برگۀ کوریر (اگر نیست، یوزرنیم و پسورد حسابکاربری خود را ارائه کنید)
- ارائۀ برگۀ آبی یا سفید
- یک قطعه عکس 5*5
- ارائۀ فرم DS-160 یا فرم I-20 (برای ویزای دانشجویی آمریکا)
کلا چه گفتیم؟!
دربارۀ این حرف زدیم که برای گرفتن ویزای آمریکا و کانادا، گاهی باید بیش از یک بار به خارج از کشور برویم یا چند روز بیشتر در آن سرزمینها بمانیم؛ اما از شما چه پنهان که همین ماندنها و سفرهای چندباره، کمابیش پرهزینه است و وقت زیادی میخواهد. تازه، این در صورتی است که مشکلات قانونی سر راهمان نباشد!
خوب چاره چیست؟ دو کلمه: پیکاپ پاسپورت! یعنی حالتی که کارگزار یک موسسه مهاجرتی معتبر مانند حامی مهاجر، پاسپورت شما را به سفارت آمریکا یا دفتر VAC کانادا میبرد و بعد از گرفتن ویزایتان، آن را به شما برمیگرداند.
حالا دیگر اینکه برای پیکاپ پاسپورت باید چه کنیم، به کدام موسسهها اعتماد کنیم، اصلا پیکاپ چه مزایایی دارد، چقدر طول میکشد و… موضوعاتی است که در طول مطلب به آنها پرداختهایم؛ بنابراین امیدواریم تا حد امکان، توانسته باشیم خدمات پیکاپ پاسپورت را به شما معرفی کنیم.
تیم محتوا
مطالب مرتبط
معتبرترین بلیط پروازهای خارجی با علی بابا
سفر به جهانی بدون مرز را با پاسپورت دومینیکا
خرید بلیط هواپیما تهران | ره بال آسمان
موضوعات داغ
جاهای دیدنی تهران + تفریحات، آدرس و توضیحات
در این مقاله از وب سایت گردشگری تاپ تراول درباره جاهای دیدنی تهران سخن خواهیم گفت پس اگر قصد…
جاهای دیدنی درگز، استان خراسان رضوی را بیشتر بشناسید
جاهای دیدنی درگز در این مقاله از معرفی دیدنی استان خراسان رضوی شما را با جاهای دیدنی درگز که…