خدمات فیزیوتراپی در منزل یکی از شیوه های ارائه خدمات فیزیوتراپی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است. فیزیوتراپی در منزل تهران؛ شهرهایی مانند تهران که تردد و ترافیک بالایی دارند، این روش می تواند بسیار راحت تر و مناسب تر باشد.
فیزیوتراپی در منزل چیست؟
برخی افراد به دلایل مختلف از جمله پس از عمل جراحی و یا سانحۀ تصادف نیاز به خدمات فیزیوتراپی دارند و گاها ممکن است به علت از دست دادن توان حرکتی خود، قادر به ترک منزل نباشند.
تیم فیزیوتراپی در منزل این امکان را برای این افراد فراهم کرده تا یک فیزیوتراپیست مجرب و معتبر آن ها را در منزل ویزیت کرده و همچنین آن ها را در افزایش توان حرکتی یاری دهد؛ علاوه بر این با روش های درمانی خود، امکان تطابق بیشتر را با محیط خانه یا محل کار برایشان فراهم کند.
مزایای انجام درمان فیزیوتراپی در منزل:
سال هاست که تأثیر درمان فیزیوتراپی در کمک به بیماران برای بازیابی سلامتی و ارتقای قدرت فیزیکی، عملکرد و توانایی حرکتی شان ثابت شده است.
برای افزایش میزان تجربه تان از فیزیوتراپی، فیزیوتراپیست ها شخصاً شما را در منزل ویزیت کرده و درمان فیزیوتراپی را برایتان انجام می دهند.
برخی از مزایای درمان فیزیوتراپی در منزل تهران عبارت اند از:
- راحت تر بودن بیمار
- ارائهی یک درمانی خصوصی برای بیمار ارائه می شود.
- تسریع روند بهبودی بیمار
- عدم وجود مشکلاتی در حرکت و رفت و آمد بیمار
- مدیریت بهتر زمان
- مقرون به صرفه بودن
- کمک و نظارت اعضای خانواده
چه کسانی می توانند از خدمات فیزوتراپی در منزل تهران استفاده کنند؟
- افراد با شرایط مختلف و رده ی سنی متفاوت از کودکان گرفته تا افراد سالخورده می توانند از خدمات فیزوتراپی در منزل بهره مند شوند.
- افراد سالخورده که دچار محدودیت های حرکتی هستند و در بیرون آمدن از منزل با مشکل روبه رو هستند می توانند از این خدمات بهره مند شوند.
- افرادی که دچار آسیب های عصبی هستند برای مثال افراد مبتلا به ضایعۀ نخاعی یا بیماری ام اس می توانند در محیط راحت و مستقل خانه از خدمات درمان فیزیوتراپی استفاده کنند.
- کودکان نیز می توانند جلسات فیزوتراپی را در محیط آرام منزل خود تجربه کنند و درعین حال با دسترسی به اسباب بازی هایشان سرگرم باشند چراکه جلسات فیزوتراپی در کلنیک ها برای کودکان می تواند کسل کننده و ترس آور باشد.
- بسیاری از افرادی که از بیمارستان مرخص می شوند به علت محدودیت های حرکتی و یا درد زیاد نمی توانند تا اتمام دوران نقاهت خود از خدمات توانبخشی بهره مند شوند.
- از مزایای خدمات فیزوتراپی در منزل برای این افراد این است که پروسۀ درمانشان کوتاه تر می شود و سریع تر به بهبودی می رسند.
تفاوت فیزیوتراپی در منزل و فیزیوتراپی در کلینیک:
تفاوت هایی میان فیزیوتراپی در منزل و فیزیوتراپی در کلینیک وجود دارد که برخی از آن ها را برای شما بیان می کنیم:
- تجهیزاتی که در کلینیک مورد استفاده قرار می گیرند، بسیار کامل تر و پیشرفته تر از تجهیزاتی است که به طور معمول برای فیزیوتراپی در منزل استفاده می شود.
برای مثال، اکثر فیزیوتراپیست های عزیز، تنها یک دستگاه چندکاره و سبک را با خود به منزل می برند و گاهی اوقات صرفا از الکتروتراپی استفاده می کنند، اما دستگاه هایی در کلینیک وجود دارد که هم بسیار مفید هستند و هم غیر قابل حمل، مانند لیزر پرتوان، مگنت، شاک ویو و…
- هزینه فیزیوتراپی در منزل تقریبا دو برابر هزینه فیزیوتراپی در کلینیک محاسبه می شود.
- فیزیوتراپی در منزل حدودا بین 45 دقیقه تا 90 دقیقه به طول می انجامد اما گاهی اوقات ممکن است مثلا بیماری که به سکته مغزی مبتلا شده باشد، به دو یا سه ساعت توانبخشی کامل نیاز داشته باشد.
فیزیوتراپیست چه کمکی می تواند به بیمار خود کند؟
فیزیوتراپیست می تواند بیمار خود را در محیط راحت خانه ی خود درمان کند. وی بیمار را ارزیابی کرده، مشکل او را تشخیص داده و یک برنامهی درمانی متناسبی را برای او در نظر می گیرد که بسته به نیازهای بیمار متغیر خواهد بود. یک جلسه ی فیزیوتراپی معمولاً یک ساعت طول می کشد، این مدت زمان به بحرانی یا پیچیده بودن مشکل بیمار بستگی خواهد داشت.
این کارشناسان، با انجام تمرینات حرکتی پیشرفته برای بیمار، به بهبود توانایی حرکتی او کمک می کنند.
سکته مغزی در اثر عدم خون رسانی به مغز ایجاد می شود. این قطع خون رسانی می تواند در نتیجه ی گرفتگی (سکته نوع ایسکمی) و یا خونریزی (سکته نوع هموراژیک) ایجاد شود.
هدف فیزیوتراپی و بازتوانی به دنبال سکته ی مغزی کمک کردن به شما برای بازآموزی مهارت هایی است که شما به دنبال سکته از دست داده اید.
فیزیوتراپیست ها در برطرف کردن ناتوانایی های مربوط به نواقص حسی و حرکتی تخصص دارند.
آن ها تمام جنبه های آناتومی و فیزیولوژی مربوط به عملکرد طبیعی را می دانند. قدرت، استقامت، دامنه ی حرکتی، اشکالات راه رفتن و نواقص حسی این بیماران را ارزیابی می کنند.
و برنامه ی توانبخشی مخصوص خود فرد را با هدف ایجاد کنترل روی عملکرد های حرکتی، طراحی می کنند.
شدت عوارض سکته و توانایی افراد برای بهبودی بسیار متفاوت است. تحقیقات نشان داده اند؛ افرادی که در یک برنامه ی توانبخشی متمرکز و اختصاصی شرکت می کنند نسبت به افرادی که به دنبال سکته توانبخشی نشده اند، عملکرد بهتری دارند.
بهبودی از سکته ی مغزی ممکن است تجربه ی طولانی و خسته کننده ای باشد. طبیعی است که در میان راه با مشکلات رو به رو شوید؛ با این حال، داشتن تعهد و انگیزه و تلاش برای پیشرفت، بیشترین فایده را به شما می رساند.
چه مدت فیزیوتراپی بعد از سکته ی مغزی نیاز است؟
شروع فیزیوتراپی سکته مغزی منزل:
مدت مورد نیاز برای فیزیوتراپی و بازتوانی مهارت های از دست رفته به شدت سکته و عوارض مربوط به آن بستگی دارد.
برای بعضی از بیماران بهبودی سریع اتفاق می افتد. اما بیشتر افراد برای مدت طولانی تری به فیزیوتراپی نیاز دارند. که این زمان معمولا حدود چند ماه تا چند سال طول می کشد.
برنامه ی فیزیوتراپی شما با بهبودی و بازآموزی مهارت ها و تغییر نیاز های شما، تغییر می کند. با ادامه دادن تمرینات، به مرور زمان می توانید به بدست آوردن توانمندی های بیشتر ادامه دهید.
مطالب مرتبط
معتبرترین بلیط پروازهای خارجی با علی بابا
سفر به جهانی بدون مرز را با پاسپورت دومینیکا
خرید بلیط هواپیما تهران | ره بال آسمان
موضوعات داغ
جاهای دیدنی تهران + تفریحات، آدرس و توضیحات
در این مقاله از وب سایت گردشگری تاپ تراول درباره جاهای دیدنی تهران سخن خواهیم گفت پس اگر قصد…
جاهای دیدنی درگز، استان خراسان رضوی را بیشتر بشناسید
جاهای دیدنی درگز در این مقاله از معرفی دیدنی استان خراسان رضوی شما را با جاهای دیدنی درگز که…