طرز تهیه بلغور پلو ترکیه
در این مقاله از قسمت معرفی جاذبه های کشور ترکیه قصد داریم یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ سنتی این کشور به نام بلغور پلو ترکیه و طرز تهیه آن را را به شما معرفی کنیم. در ادامه با تاپ تراول همراه باشید…
یارما پلو یا بلغور پلو یکی از غذاهای سنتی منطقه آذربایجان است و همان طور که از نام آن مشخص است، با استفاده از بلغور گندم تهیه می گردد.
مقالات بیشتر بخوانید:
کلمه “یارما” معادل ترکی بلغور و به معنی شکافته است. در گذشته دور به بلغور گندم یارما بوغدا (بوغدا یعنی گندم) یعنی گندم شکافته شده گفته می شد اما بعد به مرور زمان کلمه بوغدا حذف شد و فقط یارما باقی ماند.
این غذا بر اساس مواد تشکیل دهنده آن بسیار خوشمزه و مقوی است و توصیه ما به شما این است که برای بهره بدن از خواص بلغور گندم، حتما این غذا را در برنامه غذایی خانواده خود قرار دهید.
مواد لازم بلغور پلو
روغن زیتون = 3 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک، خرد شده = 2 عدد
رب فلفل چیلی ترکی = یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی، نگینی خرد شده = 3 عدد
نمک و فلفل = به مقدار لازم
بلغور درشت، شسته شده = 2 فنجان
عصاره مرغ = یک لیتر
طرز تهیه بلغور پلو
روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ افزوده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور شود.