غذاهای ایرانی

ساندویچ ماکارونی | یکی از ساندویچ های محبوب و نوستالژی 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

ساندویچ ماکارونی یکی از غذا‌های بسیار محبوب مخصوصاً در بین کودکان است. این غذا علاوه‌بر طعم خوب و عالی که دارد، به سرعت و به آسانی قابل تهیه بوده و جزء یکی از فست فودها نیز به حساب می‌آید. همچنین صرف این غذا نیز راحت است و حمل آسانی دارد. ساندویچ ماکارونی که ترکیبی از دو غذای پرطرفدار ساندویچ و ماکارونی بوده که از غذاهای مقوی قدیمی محسوب می‌شود. این ترکیب خوشمزه یک غذای ابداعی از یک فست‌ فود ایتالیایی است که به محبوبیت بسیاری در بین مردم دست یافت. این غذا به روش‌های گوناگونی طبخ و میل می‌گردد که کاملاً سلیقه‌ای است و به مزاج شما بستگی دارد. به‌طور مثال برخی از این غذا را با پنیر پیتزا سرو می‌کنند و برخی ترجیح می‌دهند در میان آن از خیار شور و سس استفاده نمایند.

ساندویچ ماکارونی

پخت ماکارونی

همان‌طور که می‌دانید ماکارونی در انواع بسیار متنوع موجود است. به همین دلیل می‌توان این مرحله را به روش‌های گوناگونی طی کرد. رایج‌ترین مدل برای پخت ماکارونی جهت تهیه ساندویچ ماکارونی، ماکارونی رشته‌ای بوده که رواج و طرفداران بیشتری دارد. سرو کردن این نوع در نان ساندویچی راحت‌تر است؛ چراکه شکل نان را راحت‌تر گرفته و هنگام میل کردن شکیل‌‌تر است.

تور اروپا

برای طبخ ماکارونی در ابتدا باید در قابلمه مورد نظر بیش از نیمه آب بریزید. (توجه داشته باشید آب در ظرف به اندازه‌ای باشد که تمام ماکارونی‌ را بپوشاند و مقداری هم روی آن‌ها قرار بگیرد، حدود 10 تا 15 سانتی‌متر) همواره قبل از هر کاری در طبخ ماکارونی لازم است تا در ابتدا آب را برای جوشیدن روی گاز قرار دهید. بعد از مدتی که آب به‌طور کامل به جوش آمد، می‌توانید ماکارونی‌ها را داخل آن بریزید. دقت داشته باشید که ماکارونی‌ها را به‌صورتی در ظرف قرار دهید که در حین طبخ به هم نچسبند. 5 تا 10 دقیقه زمان برای پخت کامل ماکارونی‌ها مناسب خواهد بود. تغییر این مقدار زمان به مدل ماکارونی و مارک آن بستگی دارد؛ برخی از برندها زودتر و برخی دیگر دیرتر می‌پزند.

پخت مواد ماکارونی (مرحله اول)

مواد ماکارونی را هر فردی به شیوه خاصی آماده کرده و از موادی خاص برای آن استفاده می‌کنند. ماکارونی غذایی است که می‌تواند با سبزیجات و صیفی‌جات بسیاری ترکیب شده و طعم و مزه لذیذی را به خود بگیرد. بنابراین این‌که چه ماده‌ای را به آن اضافه می کنید به خودتان بستگی دارد؛ اما برخی از موارد در طبخ همه ماکارونی‌ها مشابه هستند.

  • مرحله اول: ابتدا باید تعدادی پیاز را به میزان مناسبی خرد کرده و آن‌ها را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. البته توجه داشته باشید که پیازها در مراحل بعد نیز با مواد دیگر سرخ و پخته می‌شوند؛ در نتیجه از سرخ کردن بیش از حد آن‌ها خودداری کرده تا به درجه سوختن نرسند.
  • مرحله دوم: برخی از افراد ماکارونی را با سویا و برخی دیگر آن را با گوشت آماده می‌کنند؛ برخی هم هر دو را به کار می‌برند. اگر می‌خواهید در طبخ ماکارونی از سویا استفاده کنید، باید کمی قبل‌تر (حدود 15 الی 30 دقیقه) سویا را در آب بریزید تا آب را به خود جذب کند و نرم شود. اگر هم از گوشت استفاده می‌کنید، باید آن‌ها را چرخ کرده تا کاملاً یکدست شوند. ترتیب به کار بردن این دو به این صورت است که در ابتدا باید گوشت را اضافه و آن را کاملا سرخ کنید، سپس آب سویا را گرفته و به ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

پخت مواد ماکارونی (مرحله دوم)

  • مرحله سوم: در این مرحله باید ادویه‌ها را به غذا بیفزایید. ادویه‌ها هم کاملاً سلیقه‌ای هستند؛ اما ادویه‌هایی مانند آویشن، نمک و فلفل در همه ماکارونی‌ها حضور دارند. باتوجه به حجم مواد و ماکارونی از هر کدام به قدر متناسبی استفاده نمایید. ادویه‌های خوب شامل پودر سیر، مقدار بسیار کمی زنجبیل، فلفل‌های تند مانند فلفل قرمز، فلفل‌های طعم‌دهنده مانند پاپریکا، می‌توانند طعم بسیار عالی به غذا ببخشند. حتماً آن‌ها را هم امتحان کنید.
  • مرحله چهارم: بعد از اضافه کردن ادویه‌ها کمی آب به مواد ماکارونی اضافه نمایید. این کار برای این است که ادویه‌ها در آب بجوشند و موارد را مز‌ه‌دار کنند؛ پس از تبخیر آب، این ادویه‌ها به گوشت و سویا جذب شده تا مواد کاملاً طعم ادویه‌ها را به خود بگیرند.
  • مرحله پنجم: از این مرحله به بعد، نوبت به شما و سلیقه‌تان می‌رسد. برخی از افراد ترجیح می‌دهند که در این مرحله، پنیر پیتزا اضافه کنند. برخی از افراد نیز درون مواد، فلفل دلمه‌ای می‌ریزند و… . در نتیجه بنابر سلیقه خود برای طعم‌دار کردن ماکارونی از هر موادی که به آن‌ها علاقه‌مند هستید، استفاده نمایید.
  • مرحله ششم: این مرحله دو حالت دارد. در حالت اول ماکارونی با مواد ترکیب شده و مانند برنج برای مدتی، دم گذاشته می‌شود (این روش ابداع ایران است و در واقع ماکارونی به این صورت پخته نمی‌شود) در حالت دوم مواد با ماکارونی مخلوط شده و کار تمام می‌شود. می‌توانید؛ این به مزاج و علاقه شما بستگی دارد.
  • مرحله هفتم: اکنون ماکارونی آماده است تا در درون نان قرار گیرد. بعد از کمی سرد شدن غذا، مواد را داخل نان باگت یا حتی نان‌های دیگر قرار داده و آخرین مرحله را انجام دهید.

ساندویچ ماکارونی

مرحله آخر طرزتهیه ساندویچ ماکارونی

در این مرحله هر ماده غذایی و سبزیجاتی مانند خیارشور، گوجه، پنیر پیتزا، کاهو، قارچ و… که به آن علاقه‌مند هستید را به ساندویچ خود اضافه کنید. اگر قصد اضافه کردن پنیر پیتزا را به ساندویچ خود دارید، باید مقداری از آن را داخل ماهیتابه ریخته و به آرامی حرارت دهید تا نرم شود. بعد از آن می‌توانید به‌راحتی پنیر پیتزا را درون ساندویچ بریزید. اگر قصد دارید تا از قارچ استفاده کنید، قارچ‌ها را اسلایس کرده و درون تابه بریزید. در آن را بگذارید و شعله را کم کنید تا قارچ به آرامی بپزد. بعد از مدتی آب قارچ از آن خارج می‌شود و بعد آب تبخیر خواهد شد؛ حال قارچ‌ها آماده استفاده هستند. شما می‌توانید از تخم مرغ آب‌پز شده نیز در ساندویچ خود استفاده کنید.

سخن پایانی

با توجه به اینکه ماکارونی غذای بسیار محبوب و رایجی است و می‌توان آن را به صورت ساندویچ هم درست کرد، لازم است بتوانید این غذای بسیار راحت را درست کنید. ماکارونی علاوه بر سهولت در پخت، طبخ سریعی هم دارد که محبوبیت آن را دوچندان می‌کند. شما می‌توانید ساندویچ ماکارونی را در هر جایی خارج از خانه ببرید و به راحتی آن را میل کنید. برای طبخ غذا ماکارونی را در آب جوش بپزید بعد آن را با مواد ماکارونی که متشکل از سویا یا گوشت، پیاز داغ و ادویه‌های خاص است ترکیب کنید و مواد دلخواه خود را به آن بیفزایید. در نهایت آن را داخل نان مورد نظر ریخته و با مواد مورد پسند خود میل فرمائید. امیدواریم از طبخ این غذا لذت ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *