بانکوک, تایلند, معرفی رستوران

بهترین رستوران های بانکوک 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

بهترین رستوران های بانکوک

در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری تاپ تراول درباره  بهترین رستوران های بانکوک ، سخن خواهیم گفت.

بانکوک، پایتخت کشور تایلند است.بانکوک دارای بیشترین تعداد توریست در مقایسه با شهرهای جهان است

تور اروپا

جمعیت آن در سال ۲۰۰۷ برابر با ۸٬۱۶۰٬۵۲۲ نفر (با احتساب حومه ۱۰٬۰۶۱٬۷۲۶ نفر) برآورد شده‌است و در کرانه خاوری رود چائو فرایا در نزدیکی خلیج تایلند واقع شده‌ است.
نامگذاری
با این‌که به‌مدت دویست سال است که نام رسمی و محلی این شهر «کرونگتِپ» بوده‌است، ولی بیشتر خارجیان همواره از نام بانگکوک استفاده می‌کنند. مردم محل نام بانگکوک را برای یکی از مناطق این شهر به‌کار می‌برند.

بانکوک این روزها با رستوران‌های متنوع و عالی خود توانسته جای مهمی در نقشه شکم گردان بین‌المللی پیدا کند.

بانکوک همیشه جزو بهشت‌های شکم‌گردان بوده و غذاهای هیجان‌انگیزی در رستوران‌های گوناگونش ارائه می‌شوند. اخیراً این شهر توانسته جایگاه خود را با طیفی از رستوران‌های عالی و گلچینی از آشپزی‌های برجسته سرتاسر دنیا در میان مقاصد شکم‌گردی به دست آورد. برای نمونه می‌توانیم به «گاگان» (Gaggan) اشاره کنیم که برای سه سال متوالی به عنوان برترین رستوران آسیا شناخته شد و اکنون دو ستاره میشلن در کارنامه‌اش دارد. اگر دوست دارید با بهترین رستوران‌های بانکوک آشنا شوید، این فرصت را از دست ندهید!

تایلند با نام رسمی پادشاهی تایلند و نام سابق سیام، کشوری در شبه‌ جزیره هند و چین واقع در جنوب شرقی آسیاست. این کشور از شمال با برمه و لائوس، از شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و خلیج تایلند، و از غرب با برمه و دریای آندامان همسایه‌است. زبان رسمی کشور تایلندی، پایتخت و همچنین پرجمعیت‌ترین شهر آن بانکوک و مذهب حدود ۹۵ درصد مردم بوداییاست.

چون تایلند به دریا نزدیک است بیشتر مواقع دارای یک آب هوای معتدل می‌باشد کشور تایلند در موقعیت استراتژیکی جنوب شرقی آسیا قرار داشته و بسیار حاصلخیز می‌باشد. شمال کشور کوهستانی و دارای جنگلهای بسیاری است و نواحی مرکزی آن پوشیده از شالیزارهای سرسبز برنج است. قسمت غرب و شرق سرزمین دارای باغهای میوه، درختان کائوچو، جنگلهای همیشه سبز و ساحل شنی سفید است. علاوه بر آن دارای جزایر بسیاری است که هر کدام، گویی تصویری از بهشت را برای گردشگران به نمایش می‌گذارد. اما بهترین فصل تایلند از نظر کم بودن گرما و باران در تایلند، بین ماه‌های نوامبر تا فوریه و در فصل سرماست. دمای هوا تایلند در این فصل روزها ۲۸درجه سانتیگراد و شب‌ها ۱۲ درجه سانتیگراد است و هوا کم‌ترین رطوبت را دارد. پس از آن فصل گرما آغاز می‌شود که آوریل گرمترین ماه آن است و جشن آب در تایلند نیز به همین دلیل در نیمه این ماه برگزار می‌شود.

بانکوک یا بانگکوک پایتخت کشور تایلند می باشد .بانکوک دارای بیشترین تعداد توریست در مقایسه با دیگر شهرهای جهان است.

+ جاهای دیدنی تایلند

 لو نورماندی

«لو نورماندی» (Le Normandie) رستوران فرانسوی شیکی در بالاترین طبقه «هتل اوریِنتال» (Hotel Oriental) است و برای یک شام اعلا و لوکس می‌توانید روی آن حساب کنید. غذاهای کلاسیک برجسته‌ای از آشپزی فرانسوی را در منو می‌بینید که توسط استادان قهار آن کشور که در شهر اقامت می‌کنند آماده شده و شاهکارشان را می‌توانید در کنار مناظر خیره کننده‌ای از رودخانه «چائو پرایا» (Chao Phraya) نوش جان کنید. صرف شام در این رستوران هزینه هنگفتی دارد و منوی ناهار امکان آن را برایتان فراهم می‌کند که مانند شاهزاده‌ها ناهار بخورید و یکی از بهترین رستوران‌های لوکس بانکوک را نیز تجربه کنید.

 بهترین رستوران های بانکوک

بان سوم تام

آشپزی شمال شرقی تقریباً رایج‌ترین غذاهای تایلند را تشکیل داده و گردشگران و مردم محلی به یک اندازه آن را دوست دارند. برخی از بهترین نمونه‌های این سبک آشپزی را می‌توانید در دکه‌های غذای خیابانی امتحان کنید اما به خاطر آب و هوای گرم احتمالاً نتوانید به اندازه کافی از آن لذت ببرید. «بان سوم تام» (Baan Som Tam) رستورانی بسیار عالی با غذاهای تازه شمال شرقی است که با تهویه مطبوعش حسی از خانه را به مهمانان القا می‌کند. سوسیس‌های «سای کروک» (sai krok) که با برنج چسبناک درست می‌شوند یکی از محبوب‌ترین غذاها به شمار می‌روند. سالاد پاپایا با چندین مواد اولیه تازه و خوشمزه را هم نباید فراموش کنید. این رستوران به خاطر ترکیبی از غذای عالی و قیمت مناسب توانسته مورد توجه راهنمای میشلن بانکوک قرار بگیرد.

 بهترین رستوران های بانکوک

 بو.لن

«بو.لن» (Bo.lan) وقتی پای غذای تایلندی وسط باشد به خوبی می‌درخشد و اخیراً توانسته یک ستاره از راهنمای میشلن بانکوک دریافت کند. این رستوران به استفاده از محصولات بومی متنوع می‌بالد و رابطه نزدیکی با کشاورزان محلی دارد. در واقع این رستوران تقریباً هیچ ردپایی از تولید کربن به جای نگذاشته و در زمینه بازیافت و فیلتر کردن زباله و ارائه بطری‌های آب اختصاصی فعالیتی جدی‌ می‌کند. اینجا در منوهای لذیذ ولی گران تخصص دارد و گستره‌ای از غذاهای کلاسیک تایلندی را می‌توانید سفارش دهید که شامل کاری پِنانگ تا سالاد اردک می‌شوند. برای ناهار هم منوی فیکس وجود دارد و هم منوی آزاد و می‌توانید با قیمتی مناسب‌تر با این رستوران عالی و هنر آشپزی‌اش آشنا شوید.

 بهترین رستوران های بانکوک

 لوکال

مالک این رستوران و خواهرش از خانواده‌ای با سابقه درخشان آشپزی می‌آیند و عشقشان به غذاهای سنتی و کمیاب سرتاسر تایلند را در این رستوران به نمایش گذاشته‌اند. «لوکال» (The Local) جزو آن رستوران‌هایی است که به شما امکان تجربه کردن غذایی عالی در یک خانه چوبی سنتی ۷۰ ساله با انواع عتیقه، قفسه چوبی پرنده، کتابخانه‌ای پر از کتاب‌های آشپزی تایلندی دوران گوناگون و غیره را می‌دهد. منوی رستوران غذاهایی برجسته و متنوع مانند «گانگ لون جوان» (Gaeng lun juan) را به مشتریان پیشنهاد می‌کند که از دربار سلطنتی «رامای پنجم» برگرفته شده‌اند. یادتان باشد که برای بستنی خانگی یا نوشیدنی‌های عالی جای خالی بگذارید.

 بهترین رستوران های بانکوک

اسموکین پاگ

انتخاب کردن جذاب‌ترین وجه این رستوران جدید در بانکوک کار ساده‌ای نیست. محیط داخلی زنده و داستان خوبی که پشت آن وجود دارد یا مالکین خوش برخورد و صمیمی و خدمات عالی هر کدام به تنهایی می‌توانند باعث قرار گرفتن این رستوران در راهنمای ما باشند. البته تمام این موارد در مقایسه با غذای حیرت‌انگیزش کنار می‌روند. «اسموکین پاگ» (Smokin’ Pug) در ارائه کباب‌های جنوب آمریکا به سبک قدیمی تخصص داشته و منویی پر از غذاهای تهیه شده با گوشت دودی آرام‌پز دارد. البته می‌توانید سایر غذاهای آمریکایی را نیز در منو ببینید. هر کسی که از این رستوران بیرون می‌آید لبخند رضایت دارد و علت آن را خیلی سریع می‌فهمید.

نام

تنها رستوران تایلندی حاضر در فهرست پنجاه رستوران برتر جهان از مجله پرآوازه و معتبر «رستوران» (Restauarant Magazine)، «نام» (Nahm) بود که یک ستاره میشلن نیز در کارنامه کاری خود دارد. این رستوران برخی از بهترین غذاهایی که می‌توانید در بانکوک امتحان کنید را برایتان آماده می‌کند. نودل برنج «کانوم جین» (kanom jeen) با یکی از کاری‌ها می‌تواند انتخاب خوبی باشد. ناهار تنها از ساعت ۱۲ الی ۲ بعد از ظهر سرو می‌شود.

 بهترین رستوران های بانکوک

 ایسائو

 بهترین رستوران های بانکوک
بهترین رستوران های بانکوک

اگر چه «ایسائو» (ISAO) همیشه پر از کسانی است که عاشقانه از غذای خود لذت می‌برند، اما نباید آن را نادیده بگیرید، زیرا غذاهایی دارد که هیچ جای دیگری در بانکوک نمی‌بینید. محبوبیت این رستوران به قدری زیاد است که پیدا کردن یک صندلی خالی در آن غیر ممکن به نظر می‌رسد اما مطمئن باشید که ارزش این انتظار را خواهد داشت. آشپز این رستوران در شیکاگو تعلیم دیده و برخی از فنون خلاق خود را در غذاهایش اعمال می‌کند. توصیه می‌کنیم بعضی از غذاهای ویژه مانند «ولکانو» (Volcano) را امتحان کنید. «جکی» (Jackie) هم یک رول سوشی با تخم مرغ، میگو آب‌پز و تمپورا بوده و بد نیست مزه‌اش را تجربه کنید.

 سوپانیگا ایتینگ روم

مالک رستوران «سوپانیگا ایتینگ روم» (Supanniga Eating Room) به تلاش خود برای درخشیدن غذاهای سنتی تایلندی در نقشه شکم گردی بانکوک ادامه می‌دهد و آخرین فعالیت‌های او را در همین رستوران می‌توانید تماشا کنید. منوی این رستوران با شعبه دیگری که در «تونگلر» (Thonglor) دارد یکسان بوده و کیفیتی مشابه را نیز به مشتریان ارائه می‌کند. سوپانیگا روی دستور پخت‌های سنتی تایلندی مادربزرگ مالک آن تمرکز کرده و با غذاهایش شما را نیز عاشق آن‌ها می‌کند. این رستوران برای قرارهای عاشقانه یا تجربه یک شام باکیفیت و اصیل تایلندی در محیطی جذاب ایده‌آل است.

 بهترین رستوران های بانکوک
بهترین رستوران های بانکوک

 پیست بانکوک

«پیست» (Paste) اخیراً برنده یک ستاره میشلن شده و آشپز اجرایی آن نیز بهترین آشپز زن آسیا لقب گرفته است. با این حساب می‌توانید حدس بزنید که چه تجربه‌ای انتظارتان را می‌کشد. غذای تایلندی کلاسیک شهرتی جهانی دارد اما کمتر رستورانی به اندازه پیست آن را خلاقانه و جدید ارائه می‌کند. این رستوران حاصل همکاری یکی از آشپزهای برجسته استرالیایی و شریک تایلندی‌اش بوده و غذاهایی سالم و نو به مشتریان عرضه ‌کند. مواد اولیه تمام غذاها از کشاورزان و بهترین بازارهای بومی کشور تهیه می‌شود.

 بهترین رستوران های بانکوک
بهترین رستوران های بانکوک

 گاگان

گاگان که به تازگی ستاره دوم میشلن خود را دریافت کرده، به عنوان بهترین رستوران آسیا نیز نام گرفته است. این رستوران توسط «گاگان آناند» (Gaggan Anand) تأسیس شد که از بومیان کلکته بود و در اسپانیا تحت نظر استادان بزرگ آشپزی علمی تعلیم دید. باید حتماً غذاهای شگفت‌‌انگیز این رستوران را امتحان کنید و طعم‌های به یادماندنی‌اش را تا ابد در خاطر بسپارید. رستوران گاگان در یک خانه شیک به سبک مستعمراتی واقع شده است.

 بهترین رستوران های بانکوک
بهترین رستوران های بانکوک

 

بهترین رستوران های بانکوک

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *