غذاهای ایرانی

آش ترشی الموت قزوین 

تور پاییز ۱۴۰۳
تور لحظه آخری اجاره خودرو در ترکیه

آش ترشی الموت قزوین

قزوین شهری است دارای آداب و رسوم متنوع و مختلف.یکی از غذاهای معروف و لذیذ استان قزوین به خصوص منطقه الموت آش ترشی می باشد.این آش های به این دلیل شهرت و محبوبیت بسیاری در قزوین دارد؛چرا که تمام مواد و سبزی های مورد استفاده آن تماما کوهی و وحشی می باشند که رنگ و بو وطعم لذیذی را به این آش می دهد.در ادامه همراه تاپ تراول باشید تا با طرز تهیه این آش خوشمزه بیشتر آشنا شوید.

آش ترشی الموت قزوین
آش ترشی الموت قزوین

مواد لازم آش

  • نخود 300گرم
  • لوبیا 300گرم
  • عدس 150 گرم
  • سبزی آش 2 کیلو
  • رشته آش 600 گرم
  • سیر داغ 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز داغ 5 قاشق سوپ خوری
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • سرکه و کشمش به مقدار لازم

طرز تهیه آش ترشی الموت

حبوبات را به مدت 24 ساعت خیس میکنیم و در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند . مقدار 2 لیتر آب را درون ظرفی که بر روی حرارت قرار دارد ریخته و ابتدا سبزی آش را که به صورت درشت خرد کرده ایم را به آب اضافه میکنیم . سپس ادویه جات را به آن اضافه میکنیم . دقت داشته باشید که رشته دارای مقداری نمک می باشد پس در ریختن نمک احتیاط داشته باشید. حبوبات از قبل آماده شده که شامل عدس ، لوبیا و نخود می باشد را به آش اضافه میکنیم . در این مرحله نصف پیاز داغ و نصف سیر داغ را اضافه می کنیم سپس آرد را با مقداری آب از آش رقیق کرده ( برای اینکه آردمان هم دما شود و در آش گلوله نشود ) و به موادمان اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم . رشته ها را به دو قسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت را در ابتدای کار به آش اضافه میکنیم و قسمت دوم را در 10 دقیقه آخر سرو به آش اضافه میکنیم . ترشی این آش به دلیل استفاده از سرکه و کشمش می باشد در هنگام سرو آش میتوانید از آنها استفاده کنید .

تور اروپا
آش ترشی الموت قزوین
آش ترشی الموت قزوین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *